«

»

sep 25

Print denne Indlæg

Sæsonoversigt 2017/18

 

20. september 2017
Jacob Steiniche, Restaurant Komfur
Delemad:
Cheviche af kulmule med urter, radiser og salater
Salat nicoise med frisk tun, vagtelæg og sauce tatar
Grønkålssalat med friske beder og kikærter
Rosastegt oksemørbrad, græskarpure og små grøntsager glaseret i most
Paella med rejer og muslinger
Bagte græskar med timian og kefir/lime dressing
Kartoffelstrüdel med forårsløg og soltørret tomat
Sprød fladbrød med syltede pærer, yogurt og revet karamelsten (unika ost)
Råmarinerede sensommerbær på blød bund med vaniljecreme, mørk chokolade og rød skovsyre


31. januar 2018
Tinne Hviid, Café Faust
Røget laks med pocheret æg, rygeostecreme, dildmayonnaise, frisée-salat, agurk og havreflager
Kalvemørbrad i urtesouffle med serranoskinke, pommes duchesse, syltede bøgehatte, jordskokkepuré, jordskokkechips og glace med blåbær
Mørk chokoladekage med rombraiserede ananas, chokolademousse, mascarpone creme og sprøde mandler

28. februar 2018
Anse Kabaktepe
Tyrkisk mad
Bagt aubergine salat med granatæble, kikærter og tahindressing
Kartoffelsalat med røde bønner
Tyrkiske kåldolmere
Frikadeller med røde linser og bulgur
Kold augergine salat med grønne linser
Pide med feta og persille
Dej til diverse pogca
Nem æblekage med butterdej

21. marts 2018
Jack Cramer, Restaurant Royal

Stegte jomfruhummerhaler med variations af blomkål, ristede haselnødder og syrlige æbler.
Pocheret Vesterhavs torsk i citronelle creme med sauteret porre og ponzu ørredrogn.
Poussin med krydder smør og knust kartoffel samt Jus Gras
De første franske rabarber med Valrhonas hvidchokolade Ivoire, ”kaviar” og dild

25. april 2018
Klausen & Boesdal, Frokost i det grønne

Sild
Misosuppe
Vitello Tonnato

 

 

 

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2623