12 stk
Dag 1
Biga
2 dl vand
1 dl mel
1 dl grahamsmel
8 g gær
Dag 2
0,6 dl biga
5 dl vand
422 g mel
203 g durum mel
18 g groft salt
Kør biga, vand, mel, og durum mel sammen ved laveste hastighed i ca. 2 minutter.
Kør derefter ved højeste hastighed i ca. 6 minutter til dejen klasker rundet i røre skålen.
Tilsæt salt og kør ved laveste hastighed i ca. 2 minutter.
Hæld dejen i en plastikbeholder og stil på køl.
Dag 3
Nyd synet
Dag 4
Tag dejen ud fra køl og lad stå på køkkenbordet en times tid. Drys godt med durum mel ud på bordet og vend dejen forsigtigt ud her på. Hak dejen ud i ønsket størrelse og bag i forvarmet ovn ved 250 grader varmluft i ca. 10 minutter. Brødet skal gerne blive sort i kanterne.