«

»

jun 23

Print denne Indlæg

Brød

12 stk

 

Dag 1

Biga

2 dl vand

1 dl mel

1 dl grahamsmel

8 g gær

 

Dag 2

0,6 dl biga

5 dl vand

422 g mel

203 g durum mel

18 g groft salt

Kør biga, vand, mel, og durum mel sammen ved laveste hastighed i ca. 2 minutter.

Kør derefter ved højeste hastighed i ca. 6 minutter til dejen klasker rundet i røre skålen.

Tilsæt salt og kør ved laveste hastighed i ca. 2 minutter.

Hæld dejen i en plastikbeholder og stil på køl.

 

Dag 3

Nyd synet

 

Dag 4

Tag dejen ud fra køl og lad stå på køkkenbordet en times tid. Drys godt med durum mel ud på bordet og vend dejen forsigtigt ud her på. Hak dejen ud i ønsket størrelse og bag i forvarmet ovn ved 250 grader varmluft i ca. 10 minutter. Brødet skal gerne blive sort i kanterne.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2609