½ dl øko ymer, tykmælk eller lignende 2 dl kogende vand 5 dl koldt vand 5 gram øko gær 1 spsk havsalt ½ spsk øko honning 2 håndfulde grove øko havregryn 500 gr. grov øko Ølandshvede 300 gr øko hvedemel Rør væden med gær og tilsæt salt og honning. Tilsæt de øvrige ingredienser lidt efter …
Månedsarkiv: september 2013
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1976
sep 28
Kringle
Økologisk multidej 1½ dl lunken vand 12,5 g øko gær 1 knivspids havsalt 4 spsk øko sukker 3 spsk blødt øko smør 1 tsk øko kardemomme 1 øko æg 350 gr. øko hvemdemel Ælt dejen sammen. Pas på ikke at putte for meget mel i. Lad den hæve i carka 2,5 – 3 timer. Imens …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1965
sep 28
Stenalderbrød
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1958
sep 28
Økologiske hindbærsnitter
Dej 250 gr øko hvedemel. 125 gr øko smør. 1 tsk (øko) bagepulver. 100 gr. øko sukker, 1 tsk vaniljesukker, ½ dl. vand Hindbær 2 dl grofthakkede frosne øko hindbær/friske bær Glasur 2 dl. øko flormelis. Evt. 1 tsk øko lakridspulver og lidt vand. Arbejdsgang Tænd ovnen på 190 grader. bland dejen godt sammen. …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1952
sep 28
Sæson 2013/14
25. september 2013. Pia Skadhede Økologisk bageworkshop Ølandshvedeboller. Multiopskrift til kringle, brunsviger, fastelavnsboller og fødselsdagsboller. Hindbærsnitter. 30. oktober 2013. Signe Vinther Crostini Tacchino tonnata Pasta med salvie og smør Risotto med timianstegt græskar Pollo alla diavola Grillet grøntsagssalat Mascarponecreme med krydrede figner 27. november 2013. Anne Marie Beck Vegetarisk supplement til julemaden Multibønnesalat Gulerødder braisseret …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1938