«

»

apr 04

Print denne Indlæg

Kartoffelsalat med røde bønner

Patatez salatasi kirmizi fasulyeli

4 personer

 

Ingredienser

 

1 kg små kartofler, kogte og afkølede

Ca. 2 håndfulde frisk persille

Ca. 1 håndfulde friske koriander

1 fed hvidløg

1 rødløg

1 dåse røde bønner

Saft af ½ citron

½ dl olivenolie

Salt/ peber

 

Fremgangsmåde

  1. kom persille, koriander, hvidløg, citronsaft og olivenolie i en blender. Blend til en grov pesto.
  2. Smag til med salt, peber og evt. ekstra citronsaft.
  3. Vend kartoflerne med krydderurtepestoen.
  4. Lad kartoffelsalaten trække min. 15 minutter på køl.
  5. Bland bønnerne, og de snittet rødløg i kartoffelsalaten.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2690