Cesitli pogca sekilleri
Ca. 30 stk.
Ingredienser
200 g. yoghurt naturel
3 dl. lunt vand
50 g. gær
1 dl. olie
2 æg
4 spsk. sukker
2 tsk. salt
ca. 1 kg. Hvedemel
Opløs gæren i det lune vand. Tilsæt yoghurt — salt, sukker og olie. Ælt melet i til en lind dej. Hæver til dobbelt størrelse i løbet af en times tid. Slå dejen ned og del i 30 stykker.
Lad dejen hvile yderlig 10 minutter og form dejen i forskellige former og kom fyld i
Dejen foldes op om fyldet og Pakkerne pensles med æg og bages ved 225° i ca. 20 minutter. Drys med forskelligt nigella frø, sesam, Birkes.
Gentag den samme proces ved de andre dejstykker
Kødfyld
Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og skær dem i små terninger.
Svits løg og kød i olien til det har skiftet farve. Tilsæt peberfrugt lad det svitse sammen med krydderier i ca. 10 minutter. Lad det afkøle.
Ostefyld
Riv fetaosten og tilsæt almindelig revet ost og hakket persille i og bland fyldet.
Kartoffelfyld
Revet kartoffel og hakket løg svitses sammen tilsæt krydderi og salt en smule vand
Kyllingfyld
Kyllingbryst skåret i tern svits på panden, kom peberfrugt tern i og steg yderligt
Tilsæt krydderier i efter smag.