«

»

apr 04

Print denne Indlæg

Dej til diverse pogca

Cesitli pogca sekilleri

Ca. 30 stk.

Ingredienser

200 g. yoghurt naturel
3 dl. lunt vand
50 g. gær
1 dl. olie
2 æg
4 spsk. sukker
2 tsk. salt
ca. 1 kg. Hvedemel

 

Opløs gæren i det lune vand. Tilsæt yoghurt — salt, sukker og olie. Ælt melet i til en lind dej. Hæver til dobbelt størrelse i løbet af en times tid. Slå dejen ned og del i 30 stykker.

Lad dejen hvile yderlig 10 minutter og form dejen i forskellige former og kom fyld i

Dejen foldes op om fyldet og Pakkerne pensles med æg og bages ved 225° i ca. 20 minutter. Drys med forskelligt nigella frø, sesam, Birkes.

Gentag den samme proces ved de andre dejstykker

Kødfyld

Pil og hak løgene. Rens peberfrugterne og skær dem i små terninger.
Svits løg og kød i olien til det har skiftet farve. Tilsæt peberfrugt lad det svitse sammen med krydderier i ca. 10 minutter. Lad det afkøle.

Ostefyld

Riv fetaosten og tilsæt almindelig revet ost og hakket persille i og bland fyldet.


Kartoffelfyld

Revet kartoffel og hakket løg svitses sammen tilsæt krydderi og salt en smule vand

Kyllingfyld

Kyllingbryst skåret i tern svits på panden, kom peberfrugt tern i og steg yderligt

Tilsæt krydderier i efter smag.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2688