«

»

sep 25

Print denne Indlæg

Paella med rejer og muslinger

 

 

800 g Aborio ris
Ca. 2 l varm fiskefond
4 dl. hvidvin.
2 kg hjertemuslinger.
Tigerrejer.
3 løg i tern.
6 fed hvidløg.
4 hele friske tomater.
1 rød peber i tern.
2 dl frosne ærter.
1 – 2 spsk røget paprika.
2 citron.

 

Fremgangsmåde:

Vask muslingerne i kold vand og lad dem stå i en skål med vand.

Løg, hvidløg, peberfrugt og tomater skæres i tern.

Hæld olie i gryden og sauter alle grøntsagerne let på nær tomaterne.

Tilsæt risen og rist den i olien sammen med grøntsagerne. Hæld derefter hvidvin på og den røgede paprika og kog vinen ned.

Tilsæt fond, tomaterne og ærterne. Smag til med salt og peber og lad retten småsimre med låg på i 10-15 min uden at røre i den.

Fordel rejer og muslinger ovenpå risen og lad simre i 5-10 min med låg på.

Så er paellaen færdig. Kasser de muslinger der ikke har åbnet sig

Server i gryden pyntet med citronbåde.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2636