4 pers 4 stk ungehanelår ½ spidskål 1/8 rødkål 4 stk. blade savojkål 1 stk. rødløg 1 stk. alm. løg 2 fed hvidløg 1 stk. fennilke 1 stk. chili 2 æg 1 dl. fløde 1 stk. rød peberfrugt 40 g. parmesan 2 stilke estragon Sådan gør du: Unghanelår soigneres og brunes kraftigt af på …
Månedsarkiv: november 2015
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2330
nov 17
Kærnemælks-bavarois med hvidvin- og vaniljeristede rosenkål
4 personer Kærnemælks-bavarois 1 vaniljestang 2 1/4 dl piskefløde 70 g sukker 1½ blad husblas 2 1/4 dl kærnemælk 1 dl + 2 spsk flødeskum, letpisket Hvidvin- og vaniljeristede rosenkål 12 rosenkål 75 g sukker 1 vaniljestang 1 skive økologisk citronskal 1 1/4 dl hvidvin Ca. 150 g flormelis Sådan gør du Kærnemælks-bavarois Kom …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2328