Månedsarkiv: marts 2017

mar 01

Serrano – skinke med vaniljemarineret mango

Ingredienser 4 personer: 1 vaniljestang 2 spsk olivenolie 1 moden mango 4 skiver skåret serrano skinke – 24 mdr. 4 skiver friskskåret iberico belotta (sort fod) friske mynteblade til pynt Tilberedning Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud med en kniv og læg dem ned i olien hvor de står og trækker 1-2 timer. Vask og tør …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2532

mar 01

Tartiflette

Tartiflette er en af vinterens rigtige gode og solide retter, som er meget populær specielt i Frankrig. Det er ikke den store kokkehue, du behøver at tage på for at kunne fremtrylle Tartifletten. Ingredienser (til 8 personer) 500 g ost Reblochon el. Morbier 3 store løg 300 g Lard de Alsace 2-2,5 kg kartofler 4 …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2530

mar 01

Spansk mellemret

400 gr. Manchego 6 / 12 måneder 200 gr. Quinse brød Anrettes på tallerken med citronmelisse på toppen  

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2528

mar 01

Ostekage

Ingredienser til 8 personer 125 g sukker 1 tsk bagepulver 125 g koldt smør 1 æg salt reven skal af ½ usprøjtet citron 250 g hvedemel Fyld 150 g revet halvtør gedeost 2 spsk mel skal og saft af ½ usprøjtet citron + Belmonte citron 3 dl sødmælksyoghurt 2 æg 1 dl. Sukker 1 dl. …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2526