Snack (sprød havreflage, røget laksemousse, stenbiderrogn, skovsyre) Sprøde havreflager 2 dl havregryn 5 dl vand 10 g smør Lidt salt Koges 5-10 min til gluten er kogt ud og massen er sammenhængende Fordeles på 3-4 bageplader på bagepapir og bages i 50 min på 160 gr Tages ud og køles af Røget laksemousse …
Månedsarkiv: april 2016
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2400
apr 14
Fyldt perlehønebryst med hasselnødder og tørrede abrikoser
Fyldt perlehønebryst med hasselnødder og tørrede abrikoser Let dampede grønne asparges Ovnbagte kartofler Svampe sauce Fyldt perlehønebryst (15 pers.) Der beregnes 1 bryst pr person Der skæres et snit langs siden af brystet og lægges 2-3 abrikoser og 5 hasselnødder ind i brystet. Drysses med salt og peber Bages ca 25 min i ovn …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2398
apr 14
Citronfromage med safran, lakrids og chokoladevinger
Citron-safranfromage med lakrids og chokolade 6 blade husblas Saft og skal af 3 citroner (øko eller ikke overfladebehandlede) 300 g flormelis 9 dl. Piskefløde 1 dl pasteuriseret æggehvide 1 tsk safrantråde Lakridspulver Husblassen lægges i koldt vand i mindst 10 min Knus safranen Husblas med lidt af udblødningsvandet hængende ved blandes med den knuste safran …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2396
apr 14
Selleri suppe med kokos, tomat & ingefær m. mango, bladselleri, koriander, cherrytomater, nøddebrød og granatæble på top
Selleri suppe med kokos, tomat & ingefær m. mango, bladselleri, koriander, cherrytomater, nøddebrød og granatæble på top. Sellerisuppe: Skræl knoldselleri og hvidløg. Knoldselleri og hvidløg steges af på en pande med olie, ¾ gas på komfuret, hæld 1,5-2 cm. Vand i panden og sæt den i ovnen ved 150 grader. Tilsæt evt. mere væske …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2392
apr 14
Torsk rørt med cremefraiche
Torsk rørt med cremefraiche, yoghurt, rødløg, estragon, dild, persille, agurk, bacon, kartofler, revet brændt hvidløg. Hertil ristet brød og æggehvidemayo – plukket dild. Rørt Torsk: Kartoflerne skrælles og skæres i passende terninger, vendes med salt og peber og lægges rundt om torsken i mens den bages, hvis kartoflerne ikke er færdige når fisken er, fortsættes …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2390
apr 14
Frisk Pasta med pesto, balsamicosyltede tomater, brændt rød peber, kapers og parmesan
Pastadej: 300 gr. Tipo 00 9 æggeblommer 20 gr. Mælk 10 gr. Olivenolie Lidt salt. Kom det hele i blenderen. Pak pastadejen i filmruller og lad det hvile 1 time på bordet. Rul det ud til ønsket tykkelse med durummel på bordet. Lav små redder inden det skal koges, koges 3-4 minutter i letsaltet vand. …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2388