Rullet kyllingebryst med blomme Dertil porre, tomatsalsa, marineret selleri og persillepulver Braiseret porre: Skre top og bunden af porren, skyl dem godt og lig dem i et ovnfast fad. Dæk dem 1/3 med vand og kom dem i ovnen ved 110 grader. Kylling med blomme: Tag kyllinge brystet og bank det falds. Krydder det med …
Månedsarkiv: maj 2016
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2412
maj 02
Bagt fisk med rødbede, syrlig kål, gulerodsgelé og dildsmør
Bagt rødbede: Skræl rødbeden og skær den i grove stykker. Vend dem med olie, salt og peber. De skal bages i ovnen ved 180 grader i ca. 25 min. Syrlig spidskål: Skyl spidskålen og skær den i tynde skiver. Kog 1 dl. vand, ½ dl eddike og ½ dl sukker op. Når det koger ligges …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2410
maj 02
Grøn svinemørbrad med kartoffel i variation og hvidløgsskum
Konfiteret kartoffel: Vask kartoflen grundigt, skræl den og skær den ud 3×3 cm. Gem skræller og alt det i har skåret af. Lig kartoflerne i en lille gryde og dæk dem 3/4 med rapsolie. Når olien lige begynder at koge skal i skrue ned, så de langsom bliver færdige (husk at vende dem). Kartoffel puré: …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2408