Månedsarkiv: maj 2015

maj 28

Bålmad

Ferskensuppe med bacon og rejer 4 personer 200 gram løg 2 fed hvidløg 2 tsk.karry 3 dl. grøntsagsbouillon 1 ds. flåede tomater, konserves 5dl. piskefløde Salt og peber 1ds. Fersken. konserves 200 gram rejer uden skal, kogt 200 gram bacon Løg og hvidløg hakkes og svitses i smør til de er bløde. Karry svitses med i …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2282

maj 27

Smørrebrød

Frikadelle smørrebrød Frikadeller Smørdampet kål og asparges Creme fraiche sauce Frikadeller (20 stk. á 100g) 1 kg fars 25 g salt 150 g hakket løg 125 g mel 4 æg 5 dl sødmælk Peber + timian Rør farsen skær med salt. Tilsæt hakket løg og melet. Kom æggene i et af gangen. Hæng mælken langsomt i …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2270