350 gr chokolade 125 gr smør 1/2 l fløde 6 hel æg 125 gr choloade 3 husblas smelt chokolade, smør pisk fløde til en let top og stil til side pisk hel æg helt hvide og tilsæt varm sukkerlage ( 121 C) lidt efter lidt. Vend den varme chokolade i den lune “ægge snaps” …
Månedsarkiv: december 2015
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2355
dec 14
Risotto med græskar og syltet græskar
Bag græskar I oven med olie og timian og hvidløg. Til mør Skrab ud af skal og blend lind. Lave en risotto base og smag til med græskar puren 1 stort løg 2 fed hvidløg 2 spsk. olivenolie 5 dl risottoris 1 dl hvidvin Ca. 2 l kogende hønsebouillon Pil løg og hvidløg, …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2353
dec 14
Forårsløg med Romesco
Vask forårsløg og skær toppen af. Steg på en varm pande med salt og oliven olie (evt. grillpande) og servér straks Romeco 2 tomater 2 dl olie 1 – 2 piquilio peber 1/2 fed hvidløg 1 bagt fed hvidløg 100 gr ristede mandler uden skal hvidvins eddike vand paprika marie kiks Bag tomater ved 160 …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2351
dec 14
Muslinger med aioli og pomfritter
Start med at udvande muslinger, og rens dem for skæg og alger. Snit løg, gulerødder og fennikel og sautere af i gryde. Smid muslinger i gryden og kom hvidvin på og damp under låg til de er færdige. Aioli Ingredienser: 2 æggeblommer 1 knivspids salt 1½ dl vindruekerneolie 1 fed hvidløg Pisk æggeblommerne hvide og seje …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2349
dec 14
Blinis med rødløg og caviar
0.5 dl hvedemel 0.5 dl boghvedemel 1 dl sødmælk 5 gr gær 0.5 æggeblomme 0.5 æggehvide 1 spsk Creme fraiche 38% 0,25 tsk salt Begynd med at lune mælken. Hæld lidt af den i en skål, og rør gæren ud heri. Tilsæt melet – begge slags – æggeblomme og resten af mælken. Pisk det til …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2345