Ingredienser 600g. Jordskokker 300g Løg 2 fed hvidløg 2 dl hvidvin vand boullion 2,5 dl fløde salt & peber 1. hak løg og hvidløg groft 2. sauterer løg og hvidløg i en gryde ved lav varme. Rør jævnligt. Ca. 10 min. 3. Jordskokkerne skylles og renses, fjern evt. top & bund ( gem de store …
Månedsarkiv: februar 2014
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2137
feb 27
Stegt polenta med spidskål & æble
Ingredienser 5dl. Vand salt ½ dl. Olivenolie 100g. Polenta 50g. Revet parmesan saft og skal af 1/2 citron Salat: ½ spiskål 2 æbler Persille Æblegastrik: 50 g. Rørsukker 5 hele peberkorn 2 dl. Æble eddike Olie Polenta 1.Kom vand, salt og olie i kog, og tilsæt herefter polentaen, under omrøring, så den ikke klumper. Lad …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2135
feb 27
Perlebyg-risotto
3 dl perlebyg 8 dl vand salt 1 bananskalotteløg 1 fed hvidløg 150 g. Svampe 2 el. 3 gulerødder 2 dl. Hvidvin 1 dl fløde boullion 1. Sæt pelebyggen over og koge 2 Rør jævnligt så den ikke sætter sig 3. Skær løg og hvidløg i små terne 4. Sauter løg og hvidløg …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2133
feb 27
Panna Cotta med skyr, æble & rosmarin
Ingredienser 2 dl piskefløde 65 g sukker 1/2 vaniljestang 1, 1/2 blad husblas 200 g skyr 1. Udblød husblas i vand 2. Kog fløde med sukker, vaniljekorn og stang ( brug Blomsterberg tricket) 3. Tilsæt det udblødte husblas 4. Pisk skyren i og støb i glas / form. 5. Sæt hurtig i køleskabet med …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2131
feb 23
Spanske tapas
Brød 1 pakke gær røres i 2 liter eller lidt mere kold vand. Kom 3 store skefuld havsalt, en god sjat olivenolie og et par håndfuld sukker eller et halv glas honning i og rør det hele sammen. Stil det tildækket til næste dag. Dagen efter form brødene og lad dem efterhæve i et par timer. …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2114