Bund: 125 g mandler 125 g hasselnødder 150 g dadler 75 g abrikoser 25 g kokosolie ½ tsk uraffineret salt Blend først mandler og nødder. Der må godt være en smule crunch i. Kom derefter dadler, abrikoser og kokosolie i foodprocessoren. Kør til massen kan presses sammen med hænderne. Kom bagepapir i en form og …
Månedsarkiv: april 2017
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2567
apr 19
“Vinter møder forår” salat
Til 4-6 personer som tilbehør 200 g. kogte sorte bønner (evt. fra dåse) 1 ½ dl. perlerug (koges i 3 dl. vand + ½ tsk. salt) Fintrevet skal af ½ citron (til det kogte perlespelt) 1 lille broccoli ¼ spidskål 1 hjertesalat 2 stængler bladselleri 2 æbler 3 stængler sødskærm 1 håndfuld spæde løgkarseblade Kog …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2565
apr 19
Sellerimedaljoner m/svampe og ramsløgfyld
Til 4 personer 1 knoldselleri (12 tynde skiver selleri) olivenolie ramsløgsalt friskkværnet peber Rens knoldsellerien og skær den i tynde skiver. (ca. ½ cms. tykkelse) Pensel skiverne med olivenolie på begge sider og drys med salt og friskkværnet peber. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Giv dem 10 min. ved 225 gr. på …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2561
apr 19
Ærtesuppe med ingefær, kokosmælk og chiliolie
Til 4 pers. 175 g løg (renset og hakket) 3 fed hvidløg (renset og hakket) 2 spsk olivenolie el. kokosolie 100 g broccolistok (skrællet og skåret i mindre stykker) 100 g bladselleri (skåret i mindre stykker) 8 dl bouillon 450 g ærter (frosne) 1-2 dl kokosmælk 30 g ingefær skåret i små tern uraffineret salt …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2557