«

»

sep 25

Print denne Indlæg

Råmarinerede sensommerbær på blød bund med vaniljecreme, mørk chokolade og rød skovsyre

 

Bund:

300 g mandelmel
300 g rørsukker
4 store æg

Rør mandelmel, rørsukker sammen med de piskede æg.
Smør ud på en bageplade og bag i ca. 35 min ved 175 grader
Skær bunden til og stil på køl.

 

Creme:

3 dl fløde 50 % fra essens
2 spsk floursukker
1 vaniljestang
3 dl cremefraiche

Pisk fløden letpisket.
Rør floursukker og vaniljekorn sammen med cremefraichen og vend fløden i.

 

Pynt:

Brombær
Blåbær
Hindbær
Sukker
Rød skovsyre

 

Vend bær sammen med sukker, pynt med rød skovsyre til sidst.

Mandelbunden smøres med vaniljecreme og bærrene ligges ovenpå.

Drys med hakket mørk chokolade og pynt med skovsyre.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2645