Månedsarkiv: februar 2019

feb 25

Kongekrabbe med salsa med mynte og miso creme

Pocheret kongekrabbe – 17 pax Krabbebenene klippes op og de små bruskben fjernes. Derefter rulles de i film og vakuumeres med smør og estragon, og porcheres ved 43 grader i 8 min. Salsa Skær 1 kg cherry tomater i 4 stykker og hak dem derefter yderligere i små stykker på størrelse med en græskarkerne. Tag …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2815

feb 25

Porcheret torsk i dashi med stegt hjertesalat og fermenteret ørredrogn

17 pax Torsk Torsken ordnes og fileteres ud i passende stykker. Drysses med salt og sukker i 15 min. Dashi Tang og bonito koges op og smages til med soya, sukker og limesaft. Dashien bruges til at pochere torsken, og bagefter monteres med smør og sauce. Smages til med sake. Stegt hjertesalat Hjertesalat halveres og …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2813

feb 25

Hvid chokolade namalak creme og yuzu granité og peanut krokant

Hvidchokolade 17 pax Let pisk 1 l fløde og kom det i køleskabet Tag 4 dl æggeblommer, 1 spsk sukker og 1 l fløde legeres op til 84 grader. Tages af varmen og tilsættes 9 dl. Udblødt husblas. Derefter hældes den varme legeret fløde masse henover den hvide chokolade og røres homogen. Til sidst vendes …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2810