Admin

Forfatterens detaljer

Dato registreret: februar 8, 2012

Seneste indlæg

  1. Stenbiderrogn på blinis med syrnet fløde — april 13, 2023
  2. Torsk med sennepssovs i nye klæder — april 13, 2023
  3. 4 retters menu: Rejeceviche, lavvarmet fisk, helleflynder og Berliner Pfannkuchen — marts 2, 2023
  4. Sæsonoversigt 2022/2023 — november 21, 2022
  5. Vietnamesisk mad — marts 23, 2020

Forfatterens indlægs liste

apr 13

Stenbiderrogn på blinis med syrnet fløde

syrnet fløde: Bland 1/2 liter piskefløde med saften fra 1 citron og en teske sukker. Lad det stå ved stuetemperatur i ca. 1 time. Blinis: Bland 1 kop hvedemel med en teske bagepulver. Tilsæt 1 kop sødmælk. Tilsæt en smule salt. Tilsæt 1 æg. Pisk sammen og lad stå 10 minutter. Smelt smør på en …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3010

apr 13

Torsk med sennepssovs i nye klæder

Læg torskeskindet på en bageplade med bagepapir. Tør det med køkkenrulle og dup med olivenolie og drys med salt. Læg torskerognen ved siden af, drys med olie, salt og peber sæt i ovnen på 200 grader varmluft indtil torskeskindet er sprødt og rognen færdig. imens vend torskefileten i salt og sukker, og lad trække ca. …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=3008

mar 02

4 retters menu: Rejeceviche, lavvarmet fisk, helleflynder og Berliner Pfannkuchen

4 retter  Rejeceviche med lime, syltet grønne jordbær og bolsjebeder. Dertil en surdejskrustade med purløgscreme og en kold lime sauce Lavvarmet fisk med grillet broccolini, syltet blomkål og salvie frit til. Dertil en sauce blanqauette skilt med salvie olie Helleflynder på toast med en estragon souffle. Dertil pommes rosti med en kålpakke på savoykål fyldt …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2988

nov 21

Sæsonoversigt 2022/2023

  26. oktober 2022 Tinne Hviid Kammuslingetatar med urter, æbler i vaniljeolie, safranmayo og knækbrød Svampefarseret Kyllingelår, urterisotto, syltede græskar, stegt palmekål og vinaigrette Crepe suzette med ristede mandler og mascarpone creme 30. november 2022 Marco, Prezzemolo Gnocchi med græskar og grønkål Tortelli med ricotta, citron, blåmuslinger og brocolli 01. marts 2023 Sava og Sebastion, …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2952

mar 23

Vietnamesisk mad

Opskrifter: Sprødstegt wonton Bun thit bo xao

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2940

feb 14

Fermentering

  KOMBUCHA [fermenteret te] JULET KRAUT VANDMELON FERMENTERET MED KORIANDER FERMENTEREDE CITRONER   Opskrifter: 27.11.19 Gourmetpigerne Århus fermentering med Mia-mad.dk_

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2929

nov 25

Plantemadder

  Opskrifter: plantemadder_elmely_301019 (1)

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2920

okt 20

Sæsonoversigt 2019/2020

    25. september 2019 Jon Bliksted Laksetatar på en sprød bund Efterårsret med fisk Panna Cotta med appelsin 30. oktober 2019 Nanna, Café Elmely Plantemadder 27. november 2019 Mia Skøtt Møberg, Mia-mad.dk Fermentering 26. februar 2020 Theresa Nguyen Vietnamesiske fortællinger

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2906

okt 20

Laksetatar på en sprød bund

5 personer 350 g fersk laks fra fiskehandleren, der har været nedfrosset 1½ spsk. hakket dild (gem toppen til pynt) 1½ spsk. finthakket persille, gem persillestilke skal bruges til hovedretten. 2 tsk. finthakket løg 1½ tsk. citronsaft 1½ tsk. revet citronskal 1½ tsk. finthakket kapers Salt og peber 10 skiver agurk (2 til hver) Dild …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2903

okt 20

Efterårsret med fisk

  5 personer 20 små kartofler med skræl 5 tomater 25 sorte oliven med sten 2½ skalotteløg (banan) En lille håndfuld løvstikke Salt og peber 500 g torskelignende fisk (kuller, torsk, sej mv.) En lille skål durummel 50 muslinger 2 dl hvidvin + 2 dl vand Smør og olivenolie Fremgangsmåde: Kartoflerne koges uden salt med …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2901

Flere indlæg «