Admin

Forfatterens detaljer

Dato registreret: februar 8, 2012

Seneste indlæg

  1. Sæsonoversigt 2022/2023 — november 21, 2022
  2. Vietnamesisk mad — marts 23, 2020
  3. Fermentering — februar 14, 2020
  4. Plantemadder — november 25, 2019
  5. Sæsonoversigt 2019/2020 — oktober 20, 2019

Forfatterens indlægs liste

nov 21

Sæsonoversigt 2022/2023

26. oktober 2022 Tinne Hviid Kammuslingetatar med urter, æbler i vaniljeolie, safranmayo og knækbrød Svampefarseret Kyllingelår, urterisotto, syltede græskar, stegt palmekål og vinaigrette Crepe suzette med ristede mandler og mascarpone creme 30. november 2022 Marco, Prezzemolo Gnocchi med græskar og grønkål Tortelli med ricotta, citron, blåmuslinger og brocolli  

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2952

mar 23

Vietnamesisk mad

Opskrifter: Sprødstegt wonton Bun thit bo xao

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2940

feb 14

Fermentering

  KOMBUCHA [fermenteret te] JULET KRAUT VANDMELON FERMENTERET MED KORIANDER FERMENTEREDE CITRONER   Opskrifter: 27.11.19 Gourmetpigerne Århus fermentering med Mia-mad.dk_

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2929

nov 25

Plantemadder

  Opskrifter: plantemadder_elmely_301019 (1)

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2920

okt 20

Sæsonoversigt 2019/2020

    25. september 2019 Jon Bliksted Laksetatar på en sprød bund Efterårsret med fisk Panna Cotta med appelsin 30. oktober 2019 Nanna, Café Elmely Plantemadder 27. november 2019 Mia Skøtt Møberg, Mia-mad.dk Fermentering 26. februar 2020 Theresa Nguyen Vietnamesiske fortællinger

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2906

okt 20

Laksetatar på en sprød bund

5 personer 350 g fersk laks fra fiskehandleren, der har været nedfrosset 1½ spsk. hakket dild (gem toppen til pynt) 1½ spsk. finthakket persille, gem persillestilke skal bruges til hovedretten. 2 tsk. finthakket løg 1½ tsk. citronsaft 1½ tsk. revet citronskal 1½ tsk. finthakket kapers Salt og peber 10 skiver agurk (2 til hver) Dild …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2903

okt 20

Efterårsret med fisk

  5 personer 20 små kartofler med skræl 5 tomater 25 sorte oliven med sten 2½ skalotteløg (banan) En lille håndfuld løvstikke Salt og peber 500 g torskelignende fisk (kuller, torsk, sej mv.) En lille skål durummel 50 muslinger 2 dl hvidvin + 2 dl vand Smør og olivenolie Fremgangsmåde: Kartoflerne koges uden salt med …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2901

okt 20

Panna Cotta med appelsin

5 personer 6 blade husblas 5 dl piskefløde 125 g sukker 1 vaniljestang 2½ dl tyk, græsk yoghurt 1 stor øko appelsin 20 friske hindbær til pynt Fremgangsmåde: Udblød husblas i koldt vand. Bring fløde, sukker og flækket vaniljestang i. Kog og sluk. Riv skallen af og pres saften af appelsinen og rør i. Smelt …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2899

maj 29

Linsefrikadeller med vilde planter

Ingredienser: ( ca. 12 stk ) 245 g kogte grønne linser ( fra dåse) 1 løg (ca 80 g) 2 fed hvidløg 175 g kogte kartofler 1/2 dl linsemel 1/2 dl fine havregryn 2 håndfulde blandede vilde spiselige planter 1/2 -1 tsk uraffineret salt friskkværnet sort peber Fremgangsmåde: Kog kartoflerne møre og pil dem. Lad …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2891

maj 26

Små nye kartofler med vild pesto

Ingredienser 600 g nye små kartofler 1 lille stilk løvstikke til at koge kartoflerne med 1 dl. olivenolie 1 stor håndfuld blandede vilde planter (skvalderkål, ramsløg, sødskærm, vejbred) 50 g hasselnødder el. andre nødder og kerner 2 spsk gærflager (el fintrevet parmesan el. anden hård ost) 1 fed hvidløg citronsaft uraffineret salt friskkværnet peber nogle …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2888

Flere indlæg «