10 couverter 300g hvedemel 250g smør 150g sukker 2 æg 6 æbler Vaniljesukker Rørsukker Eventuelt kanel 200g cremefraiche Mørdejen: Melet, smøren, sukkeret røres sammen med 2 æg, filmes og lægges på køl i en time. Dejen rulles forholdsvis tyndt ud, og placeres i sprøjtede forme. Æblerne: Æblerne skæres i tynde skiver og lægges fladt rundt …
Månedsarkiv: november 2018
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2792
nov 30
And – nedkogt rødkål/løg – crudité af persille og rødbeder
12 couverter 4 stk andebryst 1 stk rødkål 3 stk rødløg 200g brunfarin ¼ bundt persille 2 stk rødbeder ½ bundt timian isterninger salt og peber olie And: Anden brunes i olie på fedtsiden, steges rosa i ovnen ved 200C. Rødkål/løg: Rødkål og løg hakkes fint og op i en gryde, brunfarin tilføres og skal …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2790
nov 30
Æble-skyr brød
Ca. 24 stk. 500g vand 150g surdej 175g skyr 4g gær 625g hvedemel 200g havregryn 125g revet æble 20g honning 20g salt 100g durum mel Rør alle ingredienserne, undtagen salt ved lav hastighed til det hele er samlet. Sluk røremaskinen i 10min. Skru nu helt op for røremaskinen til dejen klasker. Skru ned til laveste …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2788
nov 30
Kanin – hasselback kartofler – Waldorff salat
10 couverter 10 stk kaninlår Rosmarin Timian 10 stk spise kartoffel 50g smør ½ stk knoldselleri 2 stænger bladselleri ½ bundt røde druer 5 stk røde æbler Valnødder 200g creme fraiche 200g mayo Ærteskud 1 citron øko 1 appelsin øko flormelis Kaninen: Lårene vendes i olie, rosmarin og timian og steges hurtig af på pande …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2786
nov 30
Græskar/gulerodssuppe – Svampe/valnød ravioli
12 couverter Suppen: 1 stk hokkaido græskar 500 g gulerødder 2 solo hvidløg 3 stk løg ½ bundt timian smør vand salt og peber Ravioli: 100g durummel 200g tipo 00 3 æg 5 portobello 1 solo hvidløg ¼ bundt persilleolie salt og peber Suppen: gulerødder skrælles og sammen med græskaren skæres de i grove stykker, …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2777
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2749
nov 16
Sæsonoversigt 2018/19
26. september 2018 Jakob Clausen, Clausens Fiskehandel Kend din torsk 31. oktober 2018 Steffen Thun Refsgaard, Jægergårdens Kantine Græskar/gulerodssuppe And Kanin Æble-skyr brød 28. november 2018 Jack Cramer, Kaløvig Badehotel Kongekrabbe med salsa med mynte og miso creme Porcheret torsk i dashi med stegt hjertesalat og fermenteret ørredrogn Hvid chokolade namalak creme og yuzu …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2743