12 stk Dag 1 Biga 2 dl vand 1 dl mel 1 dl grahamsmel 8 g gær Dag 2 0,6 dl biga 5 dl vand 422 g mel 203 g durum mel 18 g groft salt Kør biga, vand, mel, og durum mel sammen ved laveste hastighed i ca. 2 minutter. Kør derefter …
Månedsarkiv: juni 2017
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2609
jun 23
Hvide asparges – vagtel æg – bacon mayonnaise
16 pax 36 stk vagtel æg( 2 bakker) 1L soyasauce 32 stk hvide asparges 100g bacon 100g cater blommer 1000g olie neutral citron smør hvidvinseddike salt peber friske krydderurter Vagtelæg: En gryde sættes over på komfuret med vand og skrues op til max. Æggene placeres forsigtigt i en hulske eller si og sættes i vandet …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2606
jun 23
Tomatsuppe – butterdej – tørret oliven
16pers 2kg tomater 0,5kg løg 4 solo hvidløg vand olivenolie oregano ansjoser butterdej æggeblomme 1 glas oliven uden sten Tørret oliven: vandet hældes og det stenfri oliven tørres på en bageplade i ovn ved 100ºC 1 – 1½ time. Hakkes eller køres på et kaffekværn. Tomatsuppe: Tomater, løg og hvidløg klargøres og skæres i 4 …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2604
jun 23
Muslinger – beurre blanc – rugbrød
16pax 2kg muslinger 4dl hvidvin 400g usaltet smør 10 skiver rugbrød 100g radiser krydderurter Smør Rugbrød: Rugbrødsskiverne skæres i fem ”cylinder” steges af i smør på pande Muslingerne: Sorteres og renses. Koges i hvidvin i cirka 5min(alle muslingerne skal være åbne) Det kogte vin sigtes og hældes i en gryde Beurre blanc: Smørret skæres i …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2602
jun 23
Kalvefilet – Kartoffel saute – Rødvinjus
16pax 2kg kalvefilet 3kg bage kartofler 1l rødvin 1l rødvinseddike 2l fond 2 hele hvidløg 12 banan skalotteløg citron persille olie evt. kødsnor Kalvefilet: Afpudses for sener og fedt, skæres over på langs og bimdes eventuelt med kødsnor så du har 2 lange fileter. Steges af på en varm pande med olie og interval steges …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2600
jun 23
Rabarber – hvid chokomousse – mynte
16pers 1kg rabarber 100g brunfarin 100g flormelis 400g hvid chokolade 4 blade husblas 1l fløde mynte Hvid mousse: Husblasen blødes op i vand. 2/3 del af fløden piskes let. Den sidste 1/3 del af fløden koges op og hældes over det hvide chokolade og husblasen. Det hele skal røres sammen, hældes i en bøtte og …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2598
jun 23
Jordbær/hindbær mazariner
12 stk Tilbehør: rørt vanilleis eller/og kokosfløde 3 dl og 1 spsk hvedemel ( 180 g og 10 g ) 125 g og 50 g blødt smør 1 spsk og 1 dl sukker ( 15 g og 90 g ) 1 spsk mælk 200 g marcipan 1 tsk vanille 2 æg 100 g jordbær 100 …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2594