2 kg kulmule 4 rødløg 4 rød peberfrugt 3 gulerødder 10 stængler dild 3 citroner 15 pastinakker 3 alm løg 2 solo hvidløg 2 broccoli salt honning eddike krydderurter til topping Kulmule ceviche Kulmulen afskindes og evt ben fjernes. Skær fileterne i små tern 0,5 cm * 0,5 cm, og drys lidt salt over ternene. …
Månedsarkiv: marts 2015
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2254
mar 07
Kalv stegt som vildt, syltede tyttebær, glaserede løs, rosenkål, petit kartofler, bønner og brun sovs
1 kalvefilet 1 ps tyttebær 8 kg alm løg 1 kg rosenkål 7 kg petit kartofler 1 kg bønner 5 gulerødder Mel, smør, fløde, eddike, salt, sukker, honning, hvidløg, krydderolie, laurbærblade, peber Kalv stegt som vildt Kødet renses og brunes godt af på panden. Kødet kommes i en dyb gastro-bakke og dækkes halvt med vand, …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2252
mar 07
Vaniljeparfait, syltede appelsinfileter, kandiserede nødder, krystal chokolade
ca. 20 personer Vaniljeparfait 40 æggeblommer 2 kg sukker 3 dl vand 3 l fløde vanilje Vaniljeparfait Pisk fløden til en let skum og stil den på køl. Sukker, vand koges til sukkersirup 118 grader. Sukkersiruppen piskes voldsomt op med æggeblommer med vanilje i. Flødeskum vendes i massen. Vaniljeparfaiten fryses i form eller lignende. Syltede …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2250
mar 07
Vandbakkelser med karamelflødeskum
8 personer Karamelflødeskum 6 spsk sukker ½ liter piskefløde 38% 8 store blommer i halve, fx viktoria 2 spsk sukker 1 tsk knust engelsk lakrids Vandbakkelser – 8 stk 2 dl vand 100 g smør 2 tsk sukker 10 spsk hvedemel 4 sammenpiskede æg (ca. 2 dl) Pynt flormelis og knust lakrids Karamelflødeskum Smelt …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2243