En god chokoladeis, olivenolie og salt + myrer hvis du kan fange dem 🙂
Månedsarkiv: april 2019
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2860
apr 06
Belgiske moules frites med power
4 personer 1½ kg blåmuslinger 500 g kejserhatte 1 bundt bredbladet persille 2 skalotteløg 50 g smør 75 g panchetta i tern (eller bacon) 1 dl gin salt og peber Rens muslingerne. Skær kejserhattene i skiver, eller hak dem groft. Skyl og hak persillen. Pil og hak løgene.Smelt smørret i en stor gryde, og steg …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2858
apr 06
Blæksprutte med fyld
4 personer 2 store blæksprutter, timarmede 250 g cherry- eller dadeltomater 1 bundt basilikum Salt og peber 1-2 spsk. olivenolie 1 skalotteløg 2 fed hvidløg 1 nip sukker Evt. 1 tsk. balsamico Rens blæksprutterne og flå dem. Du skal stå med 2 store tragte til sidst. Skyl og hak tomaterne groft, og bland med groft …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2856
apr 06
Rimmet og brændt laks med glaskål, kørvel mayo, fennikel og sprøde rugbrødsbrødchips Pyntet med karse, blomster og dild
2 kuverter Forret 1 stk. Fersk laks 1⁄4 stk. Fennikel 1⁄4 stk. Glaskål 1⁄4 Daggammelt rugbrød Karse Dild Spiselig blomster Urtemayonaise (se opskrift) Salt fint Sukker Citron Fremgangsmetode: Skær laksen fri for skind og ben. Saltes let med et lille drys fint salt og sukker og derefter fryses i min 24 timer. Laksen tøs op …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2852
apr 06
Spinatfarseret kylling, brændt løg, tærte med fyld og spidskål og svampe, braiseret endivie i æblemost og kyllingesauce med smør og citron
Det skal du bruge: 2 stk. kylling (se opskrift og ingredienser længer nede) 2 små løg Tærte (se opskrift og ingredienser længer nede) 2 Gulerødder 1 Endivie 2 dl. Kylling fond 50 gr smør Urter Sukker Eddike Soufle af kylling ( start med dette ) Ingredienser: 2 kyllingefileter 3 æggeblommer 2 dl. fløde 150 g. …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2850
apr 06
Tarte tatin af danske æbler, karamel, vanilje og sprød butterdej
Serveres med letpisket fløde. 2 kuverter Du skal bruge: 25-45 gram sukker (afhængig af smag og sukkerindhold på æbler) 25-35 gram smør (afhængig af smag og sukkerindhold på æbler) 1⁄4 stang vanilje eller vanilje sukker 2 æbler (gerne Belle Boskop) 1 plade butterdej Sådan gør du Tænd ovnen på 200 grader. Skræl æblerne og skær …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2848
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2833