4 pers. 250 g svampe 1 stk. løg Lidt smør 5 dl. hønsebouillon 2 dl. piskefløde 200 g hønselever Smages til med salt og peber. Svits løg og svampe let i smør, tilsæt bouillon og fløde. Lad det småkoge i 10 min. Blend suppen. tilsæt fint hakket nye løg og det smørristet fuglelever. Server med …
Månedsarkiv: oktober 2015
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2306
okt 02
Unghanebryst med spinat og ricotta
4 pers. 4 stk. unghane eller byllingebryst med sind og vingeben 250 g. frost spinat 100 g. ricotta ost 50 g. smør muskatnød salt og peber salvieblade Den drænede spinat blandes med ricotte, smages til med muskat, salt og peber. Lav forsigtigt en udhulning i den tykkeste ende af kyllingebrystet med en kniv. Put ricottafyld …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2304
okt 02
Chokoladedrøm
4 pers. 3 æg 250 g sukker 100 g chokolade 125 g smør 140 g mel 5 spsk kakao ½ dl mælk Pisk æg og sukker. Smelt chokolade og smør over svagt blus. Det hele blandes. Bages ved 175 gr. ca. 15 min. Den skal være lidt svampet indeni. Serveres med marinerede bær eller rørt …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2301