Månedsarkiv: oktober 2015

okt 02

Svampesuppe med persille, nye løg og ristet fuglelever

4 pers. 250 g svampe 1 stk. løg Lidt smør 5 dl. hønsebouillon 2 dl. piskefløde 200 g hønselever Smages til med salt og peber. Svits løg og svampe let i smør, tilsæt bouillon og fløde. Lad det småkoge i 10 min. Blend suppen. tilsæt fint hakket nye løg og det smørristet fuglelever. Server med …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2306

okt 02

Unghanebryst med spinat og ricotta

4 pers. 4 stk. unghane eller byllingebryst med sind og vingeben 250 g. frost spinat 100 g. ricotta ost 50 g. smør muskatnød salt og peber salvieblade Den drænede spinat blandes med ricotte, smages til med muskat, salt og peber. Lav forsigtigt en udhulning i den tykkeste ende af kyllingebrystet med en kniv. Put ricottafyld …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2304

okt 02

Chokoladedrøm

4 pers. 3 æg 250 g sukker 100 g chokolade 125 g smør 140 g mel 5 spsk kakao ½ dl mælk Pisk æg og sukker. Smelt chokolade og smør over svagt blus. Det hele blandes. Bages ved 175 gr. ca. 15 min. Den skal være lidt svampet indeni. Serveres med marinerede bær eller rørt …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2301