For Gourmetpigerne i Aarhus er køkkenet et afslappet rum at tale ledelse i. Over gryder og skærebrætter styrker ledere fra Beskæftigelsesforvaltningen i Aarhus Kommune deres netværk og tillid til hinanden, når de en gang om måneden laver gourmetmad sammen. Køkkenet giver dem et mere afslappet forum end den daglige hvirvelvind på arbejdspladsen. Det kan du …
Månedsarkiv: juni 2014
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2177
jun 12
Friske bær, brownies og sauce anglaise
Alle friske bær skylles her for sig. Sorter evt. dårlige bær fra. Brownies 910 g sukker 550 g smør 8 stk æg (M) 250 g kakao 300 g mel 3 stk. appelsin (eller anden citrusfrugt) 125 g nødder Inden man starter på noget, sikre man sig, at man har alle råvarer og at de …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2174
jun 12
Unghane med sommergrønt, urter og nye kartofler
Ingredienser og fremgangsmåde Bryst af ung hane, patér unghanerne så de er delt i fire stykker, bryst og lår. Brysterne brunes på en varm pande. Krydres med salt og timian og bages derefter i 11 minutter ved 200 grader. Saucen Bliver lavet af skyen fra kyllingebrysterne. Tag nogle løg, olie, citroner og timian, brunes af …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2171
jun 12
Fiskesuppe med hvidvin, safran og masser af grønt og urter
Kog en fiskesuppe af nogle gode skrog, evt. også et kyllingeskrog. Råvarer Skalotteløg Asparges Forårsløg Rødløg Hvidløg Dild Safran Hvidvin Smør Lys fisk Snit skalotteløg, asparges og forårsløg i tynde ringe, skær rødløg i små tern. Hak dild helt fint, hak hvidløg helt fint. Fisken saltes og sættes på køl skæres i fine tern efter …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2167