Månedsarkiv: marts 2013

mar 30

Malaysisk version af pandekager “tilbage til landsbyen”

Pandekager Hjemmelavet is med kokosmælk og mandler 2 kopper mel 2 tsk. bagepulver 1 tsk. natron sukker 2 æg 1 kop kokosmælk 1 kop soyamælk vanilla peanuts sesam smør Opskrift på vej  

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1882

mar 30

Malaysisk hovedret med tilbehør

En vegetarisk ret med linser, diverse grøntsager i kokos/tamarind-sauce Malaysisk kyllingeret med kartofler Mango-kompot Dampet, fyldt tofu med grønt Ananas-agurksalat Pappadams Varm julesalat bagt med honning og nødder Ris Vegetarisk ret med linser, diverse grøntsager i kokkos / tamarindsauce Linser, Okra, squash, kartoffel, tomater. Peber, koriander, nellike, kardemomme, kanel, gurkemeje, spidskommen, koriander, muskat, ingefær, salt. …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1879

mar 30

Ruller med friske krydderurter og laks i blommesauce

Opskrift på vej Sushiblade Blommesauce Koriander Mynte Agurker Gulerødder Blegselleri Laks

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1876

mar 01

Gryderet med lam og grøntsager kaldet Gorme sabzi

En traditionel ret fra Tabriz-området i det nordlige Iran 4-6 personer Lammekød, skank Et halvt kilo porrer To bundter persille Røde bønner ca. 200 gr Rødløg 2 stk Bukkehorn en spise ske Oliven olie Salt peber Tørret lime Hvidløg to fed. (Grøntsagerne kan købes tørret i bazar vest ved den iranske butik, sammenpakket, kaldet Gormesabzi). …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1862

mar 01

Auberginetærte

En traditionel ret fra Tabriz-området i det nordlige Iran 4-6 personer Aubergine 4- 5 stk Æg 4- 5 stk 2 store Løg Zafran 1tsk Oliven olie en dl. Salt peber Løgene skæres i små stykker, steges med oliven olie indtil de er gyldne. Auberginerne skrælles og skæres i små tern. Kommes i panden sammen med …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1859

mar 01

Kyllingetærte og Shiraz salat

En traditionel ret fra Tabriz-området i det nordlige Iran 4-6 personer En hel Kylling frisk gr.1250 8 æg 3 løg Zafran 1 tsk Oliven olie 2 dl Natron1 tsk Saft af lime 2 spsk Salt og peber Kyllingen renses grundigt, koges med et glas vand og 1 stk løg, salt og peber. Det skal koges …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1855

mar 01

Dadler

En traditionel ret fra Tabriz-området i det nordlige Iran  

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1852