«

»

sep 25

Print denne Indlæg

Grønkålssalat med friske beder og kikærter

 

Grøn og violet grønkål
Gule beder
Bolschebeder
Kogte kikærter
Finthakket persille
Cayennepeber
Spidskommen
Olivenolie

 

Dressing:
Olivenolie
Æbler
Æblecidereddike
Grov sennep
Salt, Peber, Sukker

 

Fremgangsmåde:

Grønkålen vaskes godt, tørres og snittes mellemfint.

Bederne skrælles, og køres fint på mandolinen (pas på fingerne!), bederne kommes derefter i koldt vand og i køleskabet.

De udblødte kikærter koges i saltet vand i ca. 15 min. Vandet sigtes fra.

På en pande ristes spidskommen og cayennepeber af. Kom lidt olivenolie på panden og rist kikærterne sammen med og bland den finthakkede persille i til sidst.

 

Dressing:

Skræl to æbler og snit dem i fine tern. Bland resten af ingredienserne sammen og smag til med salt, peber og sukker.

 

Anretning:

Bland kål, beder og kikærter. Vend rundt med dressingen og anret i et fad.

 

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2632