Grøn og violet grønkål
Gule beder
Bolschebeder
Kogte kikærter
Finthakket persille
Cayennepeber
Spidskommen
Olivenolie
Dressing:
Olivenolie
Æbler
Æblecidereddike
Grov sennep
Salt, Peber, Sukker
Fremgangsmåde:
Grønkålen vaskes godt, tørres og snittes mellemfint.
Bederne skrælles, og køres fint på mandolinen (pas på fingerne!), bederne kommes derefter i koldt vand og i køleskabet.
De udblødte kikærter koges i saltet vand i ca. 15 min. Vandet sigtes fra.
På en pande ristes spidskommen og cayennepeber af. Kom lidt olivenolie på panden og rist kikærterne sammen med og bland den finthakkede persille i til sidst.
Dressing:
Skræl to æbler og snit dem i fine tern. Bland resten af ingredienserne sammen og smag til med salt, peber og sukker.
Anretning:
Bland kål, beder og kikærter. Vend rundt med dressingen og anret i et fad.