Sild, creme fraiche, mayonnaise, sennep, citron, løg, tang, salturt, kartofler, oregano, rejer, rugbrød, rosa peber, kørvel Dresseing: ½ crème fraiche, ½ mayonnaise. Smages til med sennep og citron og finthakket kørvel. Halve filetter af sild skylles fri for marianade og skæres over. Det smalleste halestykke kasseres. Nye kartofler koges i saltet vand, køles af, duppes …
Månedsarkiv: maj 2018
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2740
maj 09
Miso suppe
Kraftig fond (okse), nudler, miso, worchestersauce, tredje krydderi, fish sauce, rodfrugter, kylling, tre slags spirer, svampe, suppetern, soya, parmesan. Nudlerne koges i vand med tredje krydderi, skylles under koldt vand, sættes til side. Kylling koges med rodfrugter, pilles i små, mundrette stykker. Vandet hældes i fonden. Rodfrugterne kasseres. Suppen laves af fond og kyllingevand, miso, …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2738
maj 09
Vitello Tonnato
Flankesteak (helst flapmeat), tun, mayonaise, kapers, bredbladet persille, syltede agurker. Kødet steges på panden og serveres lunt i små skiver, der er skåret på tværs af kødets fibre. Dressing laves af blended tun, kapers, persille, agurker og mayonaise. Hældes over kødet og pyntes med kapers og persille.
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2735