Månedsarkiv: februar 2018

feb 09

Røget laks med pocheret æg, rygeostecreme, dildmayonnaise, frisée-salat, agurk og havreflager

  Laks: Skindet tages af og laksen skæres i strimler på den vandrette side. Der skal være en strimmel til hver. Pocherede Æg: Der skal være et flot pocheret æg pr. Snude En gryde med vand og en smule eddike bringes i kog. Æggene slås ud i en sigte, så vandet i hviden render fra, …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2664

feb 09

Kalvemørbrad i urtesouffle med serranoskinke, pommes duchesse, syltede bøgehatte, jordskokkepuré, jordskokkechips og glace med blåbær.

  Kalvemørbrad med soufflefars og serranoskinke Mørbraderne pareres, så alle sener er skåret fra, mørbrad hovederne gemmes til farsen. Farsen laves ved at mørbradhovederne skæres i små tern. Man blender kødet med salt, peber, hakket persille, 1 dl æggehvide og 2 dl. Fløde. Fløden kommes først i til sidst og, når den er i, må …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2662

feb 09

Mørk chokoladekage med rombraiseret ananas, chokolademousse, mascarpone creme og sprøde mandler

  Chokoladekage: 500 g sukker smeltes i 2 dl vand, tages derefter af varmen og tilsæt 500 g mørk chokolade, og 500 g. Smør, når dette er smeltes kommes 6 æg og 3 dl hvedemel i. Kagen kommes i en bradepande med bagepapir og bages i ca. 30 min ved. 130 g. Rombraiseret ananas: Ananassen …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2660