Laks: Skindet tages af og laksen skæres i strimler på den vandrette side. Der skal være en strimmel til hver. Pocherede Æg: Der skal være et flot pocheret æg pr. Snude En gryde med vand og en smule eddike bringes i kog. Æggene slås ud i en sigte, så vandet i hviden render fra, …
Månedsarkiv: februar 2018
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2664
feb 09
Kalvemørbrad i urtesouffle med serranoskinke, pommes duchesse, syltede bøgehatte, jordskokkepuré, jordskokkechips og glace med blåbær.
Kalvemørbrad med soufflefars og serranoskinke Mørbraderne pareres, så alle sener er skåret fra, mørbrad hovederne gemmes til farsen. Farsen laves ved at mørbradhovederne skæres i små tern. Man blender kødet med salt, peber, hakket persille, 1 dl æggehvide og 2 dl. Fløde. Fløden kommes først i til sidst og, når den er i, må …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2662
feb 09
Mørk chokoladekage med rombraiseret ananas, chokolademousse, mascarpone creme og sprøde mandler
Chokoladekage: 500 g sukker smeltes i 2 dl vand, tages derefter af varmen og tilsæt 500 g mørk chokolade, og 500 g. Smør, når dette er smeltes kommes 6 æg og 3 dl hvedemel i. Kagen kommes i en bradepande med bagepapir og bages i ca. 30 min ved. 130 g. Rombraiseret ananas: Ananassen …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2660