Chokoladekage:
500 g sukker smeltes i 2 dl vand, tages derefter af varmen og tilsæt 500 g mørk chokolade, og 500 g. Smør, når dette er smeltes kommes 6 æg og 3 dl hvedemel i.
Kagen kommes i en bradepande med bagepapir og bages i ca. 30 min ved. 130 g.
Rombraiseret ananas:
Ananassen skrælles, den flækkes, og deles igen, midten (det hårde) skæres væk, resten sættes i ovnen ved ca. 150 grader med 1 dl rom og drysset med brun farin. Bages til den er mør og gylden.
Chokolademousse:
Pisk 1 dl æggeblomme, og 4 spsk sukker til det er hvidt. Smelt 250 g mørk chokolade og pisk dette ned i æggemassen. Pisk 3 dl. Fløde til en let skum og vend dette med choko/ægge massen, stilles koldt min. 30 minutter.
Mascarponecreme:
Mascarpone piskes med lige dele creme fraiche 38 %, lidt vaniljesukker og skal og saft fra en appelsin.
Karamel mandler:
Sukker smeltes til dette er gyldenbrunt på en pande, mandler hældes på og drejes rundt i, hæld det ud på en plade med bagepapir, når det hele er koldt kan det knækkes og bankes i stykker .