Månedsarkiv: november 2022

nov 25

Kammuslingetatar med urter, æbler i vaniljeolie, safranmayo og knækbrød

Først laves knækbrødet: 0,5 dl chiafrø 0,5 dl. Hørfrø 0,5 dl sesamfrø 0,5 dl græskarkerner 0,5 dl solsikkekerner 0,5 tsk fint salt 2 dl koldt vand Bland alle kernerne med salt, bland vandet i kernerne og lad det trække sammen i ca. 20 min. Rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir og bages ovn. Ved …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2964

nov 25

Svampefarseret kyllingelår, urterisotto, syltede græskar, stegt palmekål og vinaigrette

Kog først en syltelage af 5 dl. Lagereddike 5 dl vand 5 dl. Sukker Stilke fra estragon Skær græskar i fine ens tern og kom i en kun lage ( ikke kogende )   Fars til farsering. Rens og skær svampe, steg dem af i olie ved meget høj varme, til de er gyldne og …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2962

nov 25

Crepe suzette med ristede mandler og mascarpone creme

Pandekager Korn af en 2 vaniljestang 360 g sukker 600 g hvedemel 18 æg 360 g smeltet smør 15 dl sødmælk PANDEKAGER: Bland sukker, vaniljekor og mel. Pisk kraftigt med alle æggene, til dejen er helt uden klumper. Smelt smørret på panden (vask ikke panden af bagefter). Pisk det smeltede smør i dejen. Kom til sidst mælken …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2959

nov 21

Sæsonoversigt 2022/2023

26. oktober 2022 Tinne Hviid Kammuslingetatar med urter, æbler i vaniljeolie, safranmayo og knækbrød Svampefarseret Kyllingelår, urterisotto, syltede græskar, stegt palmekål og vinaigrette Crepe suzette med ristede mandler og mascarpone creme 30. november 2022 Marco, Prezzemolo Gnocchi med græskar og grønkål Tortelli med ricotta, citron, blåmuslinger og brocolli  

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2952