GNOCCHI 500g ricotta 100g hvedemel 100g kastanjemel 15g saltbagt 20g revet ost frisk persille, fint hakket skal af 1 lime lidt æggeblomme hvis nødvendigt BAGT GRÆSKAR Skræl græskarne og fjern indmaden. Skær dem i passende stykker. Vend med salt, peber, olivenolie og timian og bag dem ved 170°C i ca. 12 min. GRØNKÅL Grønkål blade …
Månedsarkiv: november 2022
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2974
nov 25
Tortelli med ricotta, citron, blåmuslinger og broccoli
TORTELLI FYLDT 500g ricotta 70g revet parmesanost 20g æggeblomme skal af 2 citroner 10g salt peber PASTADEJ 1kg mel type ”00” 330g øko æggeblomme 3-4 æg olivenolie BLÅMUSLINGER Muslingerne vaskes under koldt vand. Skaggen fjernes og de døde sorteres fra. Sæt en gryde på komfur, høj varm. Kom lidt hvidvin og sæt låg på. Når …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2972
nov 25
Kammuslingetatar med urter, æbler i vaniljeolie, safranmayo og knækbrød
Først laves knækbrødet: 0,5 dl chiafrø 0,5 dl. Hørfrø 0,5 dl sesamfrø 0,5 dl græskarkerner 0,5 dl solsikkekerner 0,5 tsk fint salt 2 dl koldt vand Bland alle kernerne med salt, bland vandet i kernerne og lad det trække sammen i ca. 20 min. Rulles tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir og bages ovn. Ved …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2964
nov 25
Svampefarseret kyllingelår, urterisotto, syltede græskar, stegt palmekål og vinaigrette
Kog først en syltelage af 5 dl. Lagereddike 5 dl vand 5 dl. Sukker Stilke fra estragon Skær græskar i fine ens tern og kom i en kun lage ( ikke kogende ) Fars til farsering. Rens og skær svampe, steg dem af i olie ved meget høj varme, til de er gyldne og …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2962
nov 25
Crepe suzette med ristede mandler og mascarpone creme
Pandekager Korn af en 2 vaniljestang 360 g sukker 600 g hvedemel 18 æg 360 g smeltet smør 15 dl sødmælk PANDEKAGER: Bland sukker, vaniljekor og mel. Pisk kraftigt med alle æggene, til dejen er helt uden klumper. Smelt smørret på panden (vask ikke panden af bagefter). Pisk det smeltede smør i dejen. Kom til sidst mælken …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2959
nov 21
Sæsonoversigt 2022/2023
26. oktober 2022 Tinne Hviid Kammuslingetatar med urter, æbler i vaniljeolie, safranmayo og knækbrød Svampefarseret Kyllingelår, urterisotto, syltede græskar, stegt palmekål og vinaigrette Crepe suzette med ristede mandler og mascarpone creme 30. november 2022 Marco, Prezzemolo Gnocchi med græskar og grønkål Tortelli med ricotta, citron, blåmuslinger og brocolli 01. marts 2023 Sava og Sebastion, …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2952