Månedsarkiv: oktober 2014

okt 05

Stegt laks på æblesalat med chilistegte nødder og estragon

Estragonolie med honning 1 bdt. estragon (1/3 del af bundtet hakkes meget fint) 425 g. honning (svarer til en alm. bøtte fra BC) 8 dl. sansa olivenolie Skal og saft fra en citron Salt og peber Honningen smeltes og kommes i blenderen sammen med de øvrige ingredienser minus olien. Det blendes glat og olien tilsættes …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2199

okt 05

Confiteret kyllingelår

1 kyllingelår pr. pers. 30 g. salt pr. kg. kylling 1 liter andefedt – alternativt rapsolie Tørsalt lårene i ca. 1 time Skyl lårene rene for salt og kom de op i den smeltede fedt og kog dem møre heri.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2196

okt 05

Krokant Semifreddo

Nougat 300 g hasselnødder 200 g strøsukker 3-4 spsk. vand madolie (solsikkeolie) Rist hasselnødder i en pande. Bland sukker og vand i en gryde og varm op. Når du får en gylden karamel, hældes hasselnødderne i. Kog videre 1 minut under omrøring. Hæld blanding på en metalplade eller tallerken som er smurt med olie. Lad …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2193

okt 05

Sæsonoversigt 2014/15

24. september 2014 Restaurant Mellemrum, Allan Juhl Thallaug Stegt laks på æblesalat med chilistegte nødder & estragon Confiteret lår af dansk kylling med stegt romainesalat, estragon & skysauce Flamberede brombær med krokant semifreddo 29. oktober 2014 Daniel Immerkær Intervalstegt oksesteg med pommes rustik, dampet grønt, selleri puré og pande skysauce Æble tarte tatin med kanelparfait …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2186