Estragonolie med honning 1 bdt. estragon (1/3 del af bundtet hakkes meget fint) 425 g. honning (svarer til en alm. bøtte fra BC) 8 dl. sansa olivenolie Skal og saft fra en citron Salt og peber Honningen smeltes og kommes i blenderen sammen med de øvrige ingredienser minus olien. Det blendes glat og olien tilsættes …
Månedsarkiv: oktober 2014
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2199
okt 05
Confiteret kyllingelår
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2196
okt 05
Krokant Semifreddo
Nougat 300 g hasselnødder 200 g strøsukker 3-4 spsk. vand madolie (solsikkeolie) Rist hasselnødder i en pande. Bland sukker og vand i en gryde og varm op. Når du får en gylden karamel, hældes hasselnødderne i. Kog videre 1 minut under omrøring. Hæld blanding på en metalplade eller tallerken som er smurt med olie. Lad …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2193
okt 05
Sæsonoversigt 2014/15
24. september 2014 Restaurant Mellemrum, Allan Juhl Thallaug Stegt laks på æblesalat med chilistegte nødder & estragon Confiteret lår af dansk kylling med stegt romainesalat, estragon & skysauce Flamberede brombær med krokant semifreddo 29. oktober 2014 Daniel Immerkær Intervalstegt oksesteg med pommes rustik, dampet grønt, selleri puré og pande skysauce Æble tarte tatin med kanelparfait …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2186