Grillede grøntsager 2 røde peberfrugter 2 gule peberfrugter 2 squash 1 fennikel 1 aubergine Olivenolie Marinade: Sukker, salt, peber, vineddike eller kryddereddike, 2 fed hakket hvidløg, et bundt frisk basilikum. Evt. revet skal fra ½ citron. Tænd ovnen på højeste temperatur 275 grader eller mere. Grøntsagerne kan også grilles på pande i små portioner. Skær …
Månedsarkiv: juni 2012
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=780
jun 16
Peppadew med fyld
Peppadew med fyld Ingredienser (4 – 6 personer) Peppadew™ med ostecreme: 10 *Peppadew™ Piquante Pepper 125 g flødeost 1 spsk. lage fra Peppadew™ 1 spsk. purløg Fremgangsmåde Bland ingredienserne og smag til med krydderierne. Sprøjt blandingen i de hule Peppadew-frugter. Serveringsforslag Kan evt. pyntes med lidt hakket persille eller andet grønt. Velegnet som en starter …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=774
jun 16
Cappuchino soufflée med toast af æble/lime kompot
8 æggeblommer 8 spsk. flormelis 3 kopper kaffe 3 knsp maizena 8 æggehvider 125 g. mørk chokolade, smeltet 160 g. creme fraiché 5 æggehvider 250 g flormelis Æggehvider & flormelis til marengs. Æggeblommerne piskes hvide med flormelis og vendes. Derefter med cf, kaffe, chokolade og maizena. Æggehviderne piskes stive og vendes i massen. Massen fyldes …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=756
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=726
jun 16
Hindbærsnitter
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=722
jun 16
Ris med safran og kardemomme
Vestindisk 350 g. basmati ris 7,5 dl vand 3 grønne kardemommebælge 2 hele nelliker 4 tsk salt ½ tsk safran 3 tsk fløde til at opløse safran i Grønne rosiner Vask risene godt i koldt vand, og lad dem trække i ca. 30 min. Lad risene koge i 20 min med nelliker og kardemomme. Tag …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=718
jun 16
Tomatsalat med cashew nødder
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=715
jun 16
Kylling med yoghurt og mandler
Nordindisk Kashmiri – ret 8 stk kyllingestykker uden skind 3½ dl græsk yoghurt 10 % Salt 2 mellemstore løg 1 tsk reven ingefær 4 friske grønne chilier 50 g. smuttede mandler 2 spsk hvide birkes 2 spsk vindruekerne olie 6 hele kardemommebælge 5 nelliker 4 cm hel kanel ½ tsk gurkemeje 1½ dl madlavningsfløde 1 …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=711
jun 16
Spinat, kokos og linse dal
Retten er inspireret fra sydindien 200 g. røde/orange linser 400 ml vand 400 ml. kokosmælk 250 g. finthakkede løg 75 g. ghee 4 fed hvidløg, skåret i tynde skiver 1 tsk ristede sorte sennepsfrø 1½ tsk ristede spidskommen 4 hele nelliker 2 tsk gurkemeje ½ tsk stødt, tørret chili 2-3 stykker frisk skrællet ingefær af …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=708
jun 16
Lammegryde med abrikos og aubergine
Lammegryde Retten er inspireret fra Goa. ½ tsk stødt spidskommen 1 spsk stødt anis 1 tsk stødt fennikelfrø 1 kg løg Salt og frisk kværnet peber 4-6 fed hvidløg 1 fast aubergine. Skåret i små stykker. 5-8 tørrede, usvovlede abrikoser delt i 4 stykker Lidt frisk grøn chili uden kerner og membran 800 g. mørt …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=705