Månedsarkiv: februar 2016

feb 11

Krabbekager på julesalat, majspuré og stribede beder m/naanbrød & aioli

Opskrift til 15 personer 1 kg krabbekød – 4 chili i tern – frisk koriander – lidt aioli – limesaft af 2 lime -røres sammen og vendes i brødkrummer og dryp dem med chiliolie Lad trække i 30 min. indtil det steges i rigeligt (500 g) smør   4 majs koges og laves til puré …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2369

feb 11

Færølaks med nøddepicada på linser

Færølaks med nøddepicada på linser, hertil bagte tomater, rødløgschutney, trøffelblomkålscreme og savoykål Opskrift til 15 personer Laksen skæres i 15 stykker – ca 160 g pr. pers. – bages i ovn med picadaen på toppen. Picada – brødkrumme – olivenolie – nødder – revet skal og saft af 2 appelsiner – 3 fed hvidløg – …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2367

feb 11

Blodappelsingelé med rosmarin

Opskrift til 15 personer 1,5 ltr appelsinsaft koges med 300 g melis og knust rosmarin – 10 udblødte husblasblade tilsættes – smør forme med olie inden saften kommes i – køles 1-2 timer – anrettes med skiver af blodappelsin og lidt rosmarin

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2365