Opskrift til 15 personer 1 kg krabbekød – 4 chili i tern – frisk koriander – lidt aioli – limesaft af 2 lime -røres sammen og vendes i brødkrummer og dryp dem med chiliolie Lad trække i 30 min. indtil det steges i rigeligt (500 g) smør 4 majs koges og laves til puré …
Månedsarkiv: februar 2016
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2369
feb 11
Færølaks med nøddepicada på linser
Færølaks med nøddepicada på linser, hertil bagte tomater, rødløgschutney, trøffelblomkålscreme og savoykål Opskrift til 15 personer Laksen skæres i 15 stykker – ca 160 g pr. pers. – bages i ovn med picadaen på toppen. Picada – brødkrumme – olivenolie – nødder – revet skal og saft af 2 appelsiner – 3 fed hvidløg – …
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2367
Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2365