Milföy hamurulu minik elmali tart
Ingredienser
- 2 æbler, skrællede, og skåret I små tern.
- 3 spsk. Brun farin
- 1 spsk. Kanel
- 1 1/2 spsk. Majsmel
- 1 pk. Butterdej
- 1 æg til pensling
- Perlesukker
Fremgangsmåde
Skræl æblerne og skær dem I små tern, tilsæt resten af ingredienserne.
Tag en plade butterdej og rul den ud en anelse.
Form butterdejen hen over bageformen, og kom nu æblefyldet i de formet huller.
Pensle kanterne med æg.
Tag en ny plade butterdej og rul det ud en anelse, og læg det på som låg og pres kanterne.
Vend formen om så dejen kommer ud, og skær dem til små portioner. Pensle dem med æg
Og drys med perlesukker. Bag dem i ovnen på 200 grader til de er gyldent brune.
Serverer dem afkølede med is og karamel topping.