«

»

apr 04

Print denne Indlæg

Nem æblekage med butterdej

Milföy hamurulu minik elmali tart

 

Ingredienser

  • 2 æbler, skrællede, og skåret I små tern.
  • 3 spsk. Brun farin
  • 1 spsk. Kanel
  • 1 1/2 spsk. Majsmel
  • 1 pk. Butterdej
  • 1 æg til pensling
  • Perlesukker

 

Fremgangsmåde

Skræl æblerne og skær dem I små tern, tilsæt resten af ingredienserne.

Tag en plade butterdej og rul den ud en anelse.

Form butterdejen hen over bageformen, og kom nu æblefyldet i de formet huller.

Pensle kanterne med æg.

Tag en ny plade butterdej og rul det ud en anelse, og læg det på som låg og pres kanterne.

Vend formen om så dejen kommer ud, og skær dem til små portioner. Pensle dem med æg

Og drys med perlesukker. Bag dem i ovnen på 200 grader til de er gyldent brune.

Serverer dem afkølede med is og karamel topping.

 

 

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2680