Månedsarkiv: april 2013

apr 26

Kelp-chips med avocadodip, rød mandeldip og spinatsmoothie

Kelp chips En pakke kelp (tørret bladtang) Eller andet tang f.eks. sav eller blæretang Mild rapsolie Sesamfrø Klip den tørre tang i passende stykker ca. 3×3 cm. Varm olien op (skal være meget varm) og kom tangstykkerne i, – ikke for mange af gangen. Tangstykkerne bobler op med det samme, – og tages op med …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1923

apr 18

Flødeboller

Simpel opskrift på flødebolle-skum Bring følgende i kog til 117 grader: 188 gram sukker 94 gram glukose 63 gram vand Følgende piskes og blandes i den varme masses i en tynd stråle: 19 gram marengspulver 13 gram sukker 106 gram vand   Chokolade 1 kg. mørk chokolade af høj kvalitet (fx Callebaut) Smelt chokoladen (42-45 …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=1906