Månedsarkiv: oktober 2019

okt 20

Sæsonoversigt 2019/2020

  25. september 2019 Jon Bliksted Laksetatar på en sprød bund Efterårsret med fisk Panna Cotta med appelsin   30. oktober 2019 Nanna, Café Elmely

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2906

okt 20

Laksetatar på en sprød bund

5 personer 350 g fersk laks fra fiskehandleren, der har været nedfrosset 1½ spsk. hakket dild (gem toppen til pynt) 1½ spsk. finthakket persille, gem persillestilke skal bruges til hovedretten. 2 tsk. finthakket løg 1½ tsk. citronsaft 1½ tsk. revet citronskal 1½ tsk. finthakket kapers Salt og peber 10 skiver agurk (2 til hver) Dild …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2903

okt 20

Efterårsret med fisk

  5 personer 20 små kartofler med skræl 5 tomater 25 sorte oliven med sten 2½ skalotteløg (banan) En lille håndfuld løvstikke Salt og peber 500 g torskelignende fisk (kuller, torsk, sej mv.) En lille skål durummel 50 muslinger 2 dl hvidvin + 2 dl vand Smør og olivenolie Fremgangsmåde: Kartoflerne koges uden salt med …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2901

okt 20

Panna Cotta med appelsin

5 personer 6 blade husblas 5 dl piskefløde 125 g sukker 1 vaniljestang 2½ dl tyk, græsk yoghurt 1 stor øko appelsin 20 friske hindbær til pynt Fremgangsmåde: Udblød husblas i koldt vand. Bring fløde, sukker og flækket vaniljestang i. Kog og sluk. Riv skallen af og pres saften af appelsinen og rør i. Smelt …

Læs mere »

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2899