«

»

maj 09

Print denne Indlæg

Sild

Sild, creme fraiche, mayonnaise, sennep, citron, løg, tang, salturt, kartofler, oregano, rejer, rugbrød, rosa peber, kørvel

Dresseing: ½ crème fraiche, ½ mayonnaise. Smages til med sennep og citron og finthakket kørvel.

Halve filetter af sild skylles fri for marianade og skæres over. Det smalleste halestykke kasseres.

Nye kartofler koges i saltet vand, køles af, duppes tørre og vendes på panden i ½ jordnøddeolie og ½ smør og tørret oregano.

Lige før servering vendes silden i dressing og lægges på en halv skive godt rugbrød.
Pyntes med løg, rosa peber og salturt. Ved siden af lægges dels to små kartofler, lune, dels en god skefuld tang. Tangen pyntes med noget rødt, kogte rejer eller stenbiderrogn. Event krebs.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2740