25. september 2013. Pia Skadhede
Økologisk bageworkshop
Ølandshvedeboller.
Multiopskrift til kringle, brunsviger, fastelavnsboller og fødselsdagsboller.
Hindbærsnitter.
30. oktober 2013. Signe Vinther
Crostini
Tacchino tonnata
Pasta med salvie og smør
Risotto med timianstegt græskar
Pollo alla diavola
Grillet grøntsagssalat
Mascarponecreme med krydrede figner
27. november 2013. Anne Marie Beck
Vegetarisk supplement til julemaden
Multibønnesalat
Gulerødder braisseret i appelsin og vanille
Rosenkål-sellerisalat
Salat af ristet fennikel og peberfrugt med balsamico, figner og feta
Grønkålssalat med granatæbler og fløde/citrondressing
Couscous-salat med grillet grøntsager
Citrontærte
Æblekage med hasselnødder og citron
19. januar 2014. Julie, RÅBAR
Raw Burger – salsa og mayo
29. januar 2014. Sergio, Mad Med Sol – spanske tapas
Spanske tapas
26. februar 2014. Sofia, Langhoff og Juul
Jordskokkesuppe
Stegt polenta med spidskål & æble
Perlebygsotto
Panna Cotta med skyr, æble & rosmarin
26. marts 2014. Anni, Annis Madhus
30. april 2014. Daniel Emmerkær, Bestseller og Nicolaj
Fiskesuppe med hvidvin, safran og masser af grønt og urter
Unghane med sommergrønt urter og nye kartofler
Friske bær, brownies og sauce anglaise