4-6 pers
500 g. rød peberfrugt
400 g. fennikel
2 tsk fennikelfrø
5 spsk olivenolie
Salt og peber
Balsamicoeddike
40 g. pinjekerner
60 g gedefeta
3-4 store tørrede figner
Pynt:
friske mynteblade
Skære peberfrugten i 2 cm tykke strimler. Skær evt brune pletter af fennikel, og lidt af toppen pg lidt af roden. Skæres i kvarte gennem og del derefter fennikel i tynde skiver. Skyld dem grundigt.
Læg peberfrugter og fennikel på hver bageplade og vend dem hver med 1 tsk letstødte fennikelfrø, 2 tsk olie, salt og peber. Bag først peberfrugter ved ca 200 g i varmluft, sæt fennikel o ovnen efter 10 min, og bag begge dele yderligere 20 min. Vend undervejs. Dryp lidt eddike, når de er bagte, og server dem lune eller kolde. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande, skær feta i mindre stykker, og figner i tynde skiver.Pynt salaten med friske mynteblade