«

»

nov 28

Print denne Indlæg

Salat af ristet fennikel og peberfrugt med balsamico, figner og feta

fennikelsalat

 

4-6 pers

500 g. rød peberfrugt

400 g. fennikel

2 tsk fennikelfrø

5 spsk olivenolie

Salt og peber

Balsamicoeddike

40 g. pinjekerner

60 g gedefeta

3-4 store tørrede figner

Pynt:
friske mynteblade

 

Skære peberfrugten i 2 cm tykke strimler. Skær evt brune pletter af fennikel, og lidt af toppen pg lidt af roden. Skæres i kvarte gennem og del derefter fennikel i tynde skiver. Skyld dem grundigt.

Læg peberfrugter og fennikel på hver bageplade og vend dem hver med 1 tsk letstødte fennikelfrø, 2 tsk olie, salt og peber. Bag først peberfrugter ved ca 200 g i varmluft, sæt fennikel o ovnen efter 10 min, og bag begge dele yderligere 20 min. Vend undervejs. Dryp lidt eddike, når de er bagte, og server dem lune eller kolde. Rist pinjekerner gyldne på en tør pande, skær feta i mindre stykker, og figner i tynde skiver.Pynt salaten med friske mynteblade

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2078