«

»

nov 03

Print denne Indlæg

Crostini

crostini2
crostini1

crostini

opskrift til 20 personer
beregn ca 1 af hver slags pr. person

Tomatsalsa:

1 kg tomater
1 bdt. basilikum
1 fed hvidløg
salt og peber
olivenolie

skær tomaterne over, tøm dem for indhold
skær dem ud i små tern
Striml basilikum fint, og bland det med tomaterne, salt og peber
Gnid hvert stykke brød med hvidløg, dryp med olivenolie og top med tomatblandingen

Artiskokcreme:

2 ds. artiskokhjerter
saften af 1 citron
olie fra dåserne
salt og peber

Dræn artiskokker, gem olien, og kom dem i en blender/foodprocessor
pres citronen ud over dem
blend og afpas med olien, så cremen bliver smørbar – smag den til

Oliventapenade:

1 stort glas sorte oliven
2 ansjoser
1 fed hvidløg
1 spsk kapers
nålene fra 1 stilk rosmarin
olivenolie, 1-2 dl.

Blendes og smages til med evt. salt og peber

Olie og hvidløg:
gnid brødet med overskåret hvidløgsfed og pensl dem med olivenolie

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2026