«

»

jun 12

Print denne Indlæg

Unghane med sommergrønt, urter og nye kartofler

hovedret

Ingredienser og fremgangsmåde

Bryst af ung hane, patér unghanerne så de er delt i fire stykker, bryst og lår.
Brysterne brunes på en varm pande. Krydres med salt og timian og bages derefter i 11 minutter ved 200 grader.
Saucen

Bliver lavet af skyen fra kyllingebrysterne. Tag nogle løg, olie, citroner og timian, brunes af i en gryde i passende størrelse. Når urterne er brunede godt kommes skyen på. Alt koger sammen i 3 min. Og blendes/sigtes, derefter er saucen klar til servering.
Mixed sommergrønt

Alle urter renses og skæres i passende størrelser, grilles, dampes og steges.

 

Syltede løg

Løg skæres i 1/8 dele
Kog lage 1/1 eddike og sukker, den kogende lage overhældes løgene og stilles på køl.

 

Kartoflerne

Koges i stor gryde med en citron og krut (bouillon)

 

Friskplukket urter til toppen.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2171