Ingredienser og fremgangsmåde
Bryst af ung hane, patér unghanerne så de er delt i fire stykker, bryst og lår.
Brysterne brunes på en varm pande. Krydres med salt og timian og bages derefter i 11 minutter ved 200 grader.
Saucen
Bliver lavet af skyen fra kyllingebrysterne. Tag nogle løg, olie, citroner og timian, brunes af i en gryde i passende størrelse. Når urterne er brunede godt kommes skyen på. Alt koger sammen i 3 min. Og blendes/sigtes, derefter er saucen klar til servering.
Mixed sommergrønt
Alle urter renses og skæres i passende størrelser, grilles, dampes og steges.
Syltede løg
Løg skæres i 1/8 dele
Kog lage 1/1 eddike og sukker, den kogende lage overhældes løgene og stilles på køl.
Kartoflerne
Koges i stor gryde med en citron og krut (bouillon)
Friskplukket urter til toppen.