«

»

feb 27

Print denne Indlæg

Perlebyg-risotto

perlebygsotto

3 dl perlebyg

8 dl vand
salt

 

1 bananskalotteløg
1 fed hvidløg
150 g. Svampe
2 el. 3  gulerødder
2 dl. Hvidvin
1 dl fløde
boullion

 

1. Sæt pelebyggen over og koge

2  Rør jævnligt så den ikke sætter sig

3. Skær løg og hvidløg i små terne

4. Sauter løg og hvidløg ved svag varme, rør jævnligt

5. Skyl svampene for jord, lad dem ikke suge for meget vand

6. Skyl og om nødvendigt skral gulerødderne og skær i terne.

7. Tilsæt svampe og sauter sammen med løg og hvidløg.

8. Kom gulerødderne i.

9. Tilsæt hvidvin og lad det koge ind til alkoholen er fordampet.

10. Tilsæt fløde og boullion, og rør.

11. Perlebyggen tilsættes

12. Smag til med salt og peber.. og evt. citron skal.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2133