«

»

jun 12

Print denne Indlæg

Fiskesuppe med hvidvin, safran og masser af grønt og urter

suppe

Kog en fiskesuppe af nogle gode skrog, evt. også et kyllingeskrog.

Råvarer
Skalotteløg
Asparges
Forårsløg
Rødløg
Hvidløg
Dild
Safran
Hvidvin
Smør
Lys fisk

Snit skalotteløg, asparges og forårsløg i tynde ringe, skær rødløg i små tern. Hak dild helt fint, hak hvidløg helt fint.

Fisken saltes og sættes på køl skæres i fine tern efter 45 min.

Smør smeltes i en gryde, hvidløg kommes i, steg kort, tilsæt vin og lidt safran.

Reducer i 2-3 min og kom derefter fiskefonden i. Lad koge i et par minutter og tilsæt så fisk og alle de hakkede urter, suppen koges kun lige op i få sek., så alle urter beholder deres sprødhed og farve.

Serveres kort efter.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2167