Ingredienser
2 dl piskefløde
65 g sukker
1/2 vaniljestang
1, 1/2 blad husblas
200 g skyr
1. Udblød husblas i vand
2. Kog fløde med sukker, vaniljekorn og stang ( brug Blomsterberg tricket)
3. Tilsæt det udblødte husblas
4. Pisk skyren i og støb i glas / form.
5. Sæt hurtig i køleskabet med film over.
(ml. 2,5 & 3 timer.)
Æble & Rosmarin
2 æbler
2 stilk frisk rosmarin
25 g. Sukker
1. Skær æblerne i små stykker, fx tern.
2. Hak rosmarinen meget fint. ( uden stilken )
3. Karamelliser sukker med en lille smugle vand
4. Tilsæt æbler og rosmarin
5. Lad det tilberede til æblerne stadig har lidt bid.
Når panna cottaen er klar tilsættes æble/rosmarin på toppen.