«

»

feb 27

Print denne Indlæg

Panna Cotta med skyr, æble & rosmarin

panna cotta

Ingredienser

2 dl piskefløde
65 g sukker
1/2 vaniljestang
1, 1/2 blad husblas
200 g skyr

 

1. Udblød husblas i vand

2. Kog fløde med sukker, vaniljekorn og stang ( brug Blomsterberg tricket)

3. Tilsæt det udblødte husblas

4. Pisk skyren i og støb i glas / form.

5. Sæt hurtig i køleskabet med film over.

(ml. 2,5 & 3 timer.)

 

Æble & Rosmarin

2 æbler
2 stilk frisk rosmarin
25 g. Sukker

 

1. Skær æblerne i små stykker, fx tern.

2. Hak rosmarinen meget fint. ( uden stilken )

3. Karamelliser sukker med en lille smugle vand

4. Tilsæt æbler og rosmarin

5. Lad det tilberede til æblerne stadig har lidt bid.

 

Når panna cottaen er klar tilsættes æble/rosmarin på toppen.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2131