30. september 2015
Restaurant Vestermølle
Svampesuppe med persille, nye løg og ristet fuglelever
Unghanebryst med spinat og ricotta
Chokoladedrøm
28. oktober 2015
Bistro Immervad v/ Daniel Immerkær
Unghanelår med efterårskål og kåltimbale
Kærnemælks-bavarois med hvidvin- og vaniljeristede rosenkål
25. november 2015
CANblau v/Casper van Deurs
Blinis med rødløg og caviar
Muslinger med aioli og pomfritter
Forårsløg med Romesco
Risotto med græskar og syltet græskar
Chokolademousse
27. januar 2016
Restaurant Himmel og Hav v/Bjørn Olsen
Krabbekager på julesalat, majspuré og stribede beder m/naanbrød & aioli
Færølaks med nøddepicada på linser, hertil bagte tomater, rødløgschutney, trøffelblomkålscreme og savoykål
Blodappelsingelé med rosmarin
24. februar 2016
Rune, Team Tinkoff Saxo
Selleri suppe med kokos, tomat & ingefær m. mango, bladselleri, koriander, cherrytomater, nøddebrød og granatæble på top
Torsk rørt med cremefraiche, yoghurt, rødløg, estragon, dild, persille, agurk, bacon, kartofler, revet brændt hvidløg.Hertil ristet brød og æggehvidemayo – plukket dild
Frisk Pasta med pesto, balsamicosyltede tomater, brændt rød peber, kapers og parmesan
30. marts 2016
Birgit, Constantia2
Snack (sprød havreflage, røget laksemousse, stenbiderrogn, skovsyre)
Fyldt perlehønebryst med hasselnødder og tørrede abrikoser, let dampede grønne asparges, ovnbagte kartofler & svampe sauce
Citronfromage med safran, lakrids og chokoladevinger
27. april 2016
David Friese, Jægergårdens kantine
Rullet kyllingebryst med blomme
Bagt fisk med rødbede, syrlig kål, gulerodsgelé og dildsmør
Grøn svinemørbrad med kartoffel i variation og hvidløgsskum
25. maj 2016
Birgitte Viereck, Sønderjydsk Kål
Kålbuffet