«

»

sep 28

Print denne Indlæg

Sæsonoversigt 2015/16

 

image

 

image

30. september 2015

Restaurant Vestermølle
Svampesuppe med persille, nye løg og ristet fuglelever
Unghanebryst med spinat og ricotta
Chokoladedrøm

P1140675

28. oktober 2015

Bistro Immervad v/ Daniel Immerkær
Unghanelår med efterårskål og kåltimbale
Kærnemælks-bavarois med hvidvin- og vaniljeristede rosenkål

image
25. november 2015

CANblau v/Casper van Deurs
Blinis med rødløg og caviar
Muslinger med aioli og pomfritter
Forårsløg med Romesco
Risotto med græskar og syltet græskar
Chokolademousse

image
27. januar 2016

Restaurant Himmel og Hav v/Bjørn Olsen
Krabbekager på julesalat, majspuré og stribede beder m/naanbrød & aioli
Færølaks med nøddepicada på linser, hertil bagte tomater, rødløgschutney, trøffelblomkålscreme og savoykål
Blodappelsingelé med rosmarin

image
24. februar 2016

Rune, Team Tinkoff Saxo

Selleri suppe med kokos, tomat & ingefær m. mango, bladselleri, koriander, cherrytomater, nøddebrød og granatæble på top
Torsk rørt med cremefraiche, yoghurt, rødløg, estragon, dild, persille, agurk, bacon, kartofler, revet brændt hvidløg.Hertil ristet brød og æggehvidemayo – plukket dild
Frisk Pasta med pesto, balsamicosyltede tomater, brændt rød peber, kapers og parmesan

image

30. marts 2016
Birgit, Constantia2

Snack (sprød havreflage, røget laksemousse, stenbiderrogn, skovsyre)
Fyldt perlehønebryst med hasselnødder og tørrede abrikoser, let dampede grønne asparges, ovnbagte kartofler & svampe sauce
Citronfromage med safran, lakrids og chokoladevinger

image
27. april 2016
David Friese, Jægergårdens kantine
Rullet kyllingebryst med blomme
Bagt fisk med rødbede, syrlig kål, gulerodsgelé og dildsmør
Grøn svinemørbrad med kartoffel i variation og hvidløgsskum

image
25. maj 2016

Birgitte Viereck, Sønderjydsk Kål
Kålbuffet

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2290