«

»

maj 02

Print denne Indlæg

Rullet kyllingebryst med blomme

image

Rullet kyllingebryst med blomme
Dertil porre, tomatsalsa, marineret selleri og persillepulver

Braiseret porre:
Skre top og bunden af porren, skyl dem godt og lig dem i et ovnfast fad. Dæk dem 1/3 med vand og kom dem i ovnen ved 110 grader.

Kylling med blomme:
Tag kyllinge brystet og bank det falds. Krydder det med salt og peber, og lig tynde skiver af blommen uden sten i, og rul det stramt i film eller med kødsnor. hvis det er med kødsnor steger I dem af på panden og ligger dem i fadet med porrene.
Hivs det er med film I gør det skal rullerne lige dyppes i en gryde med kogene vand så når I tager det ud af filmen, holder de stadig formen. Steg dem derefter på panden og kom dem i porrefadet.

Marineret selleri:
Skær skrællen af knoldsellerien og skyl den for jord. Riv sellerien, og vend det med lidt olie, sennep, salt og peber, og stil det overdækket i køleskabet.

Tomat salsa:
Skyl og skær tomater og rødløg i fine terne, vend det med salt, peber og 1 fed fint hakket hvidløg. Lige inden I er klar til at servere, kommer I salsaen på en meget varm pande så det næsten bliver en tomat-salsa sauce.

Persille pulver:
Tag resten af persillen, 1 dl. havregryn og lidt salt og kom det i en blender. Blend det til det bliver en pulver masse.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2412