«

»

dec 14

Print denne Indlæg

Blinis med rødløg og caviar

image

0.5 dl hvedemel
0.5 dl boghvedemel
1 dl sødmælk
5 gr gær
0.5 æggeblomme
0.5 æggehvide
1 spsk Creme fraiche 38%
0,25 tsk salt

Begynd med at lune mælken. Hæld lidt af den i en skål, og rør gæren ud heri. Tilsæt melet – begge slags – æggeblomme og resten af mælken. Pisk det til en glat, tyktflydende dej og smag til med creme fraîche. Lad dejen hæve et par timer.

Pisk æggehviden stiv. Vend den forsigtigt i dejen straks før bagningen skal begynde.

Put dejen i en sprøjteflaske og bag.

Anretning
Snit rødløg i fine tern og pynt med kaviar.

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2345