«

»

feb 11

Print denne Indlæg

Færølaks med nøddepicada på linser

image

Færølaks med nøddepicada på linser, hertil bagte tomater, rødløgschutney, trøffelblomkålscreme og savoykål

Opskrift til 15 personer

Laksen skæres i 15 stykker – ca 160 g pr. pers. – bages i ovn med picadaen på toppen.

Picada – brødkrumme – olivenolie – nødder – revet skal og saft af 2 appelsiner – 3 fed hvidløg – frisk oregano – ristes let på en pande inden det kommes på laksen.
Linser koges med lidt tamarin

Tomater halveres – krydres og bages ved 100 gr.

Rødløgschutney – skæres i både – sauteres og tilsættes eddike rosmarin og oregano.

Trøffelblomkål – blomkål koges mørt i letsaltet vand – blendes med trøffelolie og smages.

Savoykål skæres i tynde strimler – sauteres med chili.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2367