Konfiteret kartoffel:
Vask kartoflen grundigt, skræl den og skær den ud 3×3 cm. Gem skræller og alt det i har skåret af. Lig kartoflerne i en lille gryde og dæk dem 3/4 med rapsolie.
Når olien lige begynder at koge skal i skrue ned, så de langsom bliver færdige (husk at vende dem).
Kartoffel puré:
Tag de kartoffelstykker i skar fra og kom dem i en gryde med vand og ingefær (husk dog lige at skrælle den først). Når kartoflerne er møre tager i ingefæren op, hæder vandet fra og rører kartoflerne til mos med smør og fløde, husk at smage til med salt og peber og citronskal.
Hvidløgsskum:
Tag en halv dl fløde og pisk det til flødeskum. Pres ½ fed hvidløg i og stil det på køl.
Sprød skal:
Når den konfiteret kartoffel er færdig, tager i den op og ligger den på et stykke køkkenrulle. Skru op for olien igen. De skræller der blev gemt ligges i et viskestykke og tørres godt.
Fritér dem derefter i olien og lig dem på køkkenrulle når de er færdige.
På mørbraden skære I sener fra og smider dem ud. Del mørbraden i 3 og steg dem på panden i ca. 7 min (giv dem evt lidt længere hvis de ikke er færdige) mens de er på panden, så tag halvdelen af persillen, og hakker fint. Lige når I tager kødet af panden ruller I dem i den friskhakket persille.