«

»

nov 16

Print denne Indlæg

Sæsonoversigt 2018/19

 

26. september 2018
Jakob Clausen, Clausens Fiskehandel
Kend din torsk



31. oktober 2018
Steffen Thun Refsgaard, Jægergårdens Kantine

Græskar/gulerodssuppe
And
Kanin
Æble-skyr brød


28. november 2018

Jack Cramer, Kaløvig Badehotel
Kongekrabbe med salsa med mynte og miso creme
Porcheret torsk i dashi med stegt hjertesalat og fermenteret ørredrogn
Hvid chokolade namalak creme og yuzu granité og peanut krokant

 

30. januar 2019
Mia Skøtt Møberg, Mia-mad.dk
Vegansk mad5 forskellige menuer

27. februar 2019
Søren Damgård, MIB

Rimmet og brændt laks med glaskål, kørvel mayo, fennikel og sprøde rugbrødsbrødchips.
Pyntet med karse, blomster og dild

Spinatfarseret kylling, brændt løg, tærte med fyld og spidskål og svampe, braiseret endivie iæblemost og kyllingesauce med smør og citron

Tarte tatin af danske æbler, karamel, vanilje og sprød butterdej

27. marts 2019
Mikkel Wejdemann, madmikkel.dk

Blæksprutte med fyld
Belgiske moules frites med power
Chokoladeis med olie, salt og myrer

22. maj 2019
Annette Høeg, Mad med glød

Forret:
Tarteletter med asparges og vilde planter
Hovedret:
Linsefrikadeller med vildt
Helbagt blomkål med ramsløgcreme
Små nye kogte kartofler med vild pesto
Bagte gulerødder med hyldeblomst
Forårssalat med vilde planter og mormordressing
Dessert:
Chokoladeganache med rabarber/syren kompot, vanilleskum og mandelknas

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2743