«

»

nov 30

Print denne Indlæg

Kanin – hasselback kartofler – Waldorff salat

10 couverter

10 stk kaninlår
Rosmarin
Timian
10 stk spise kartoffel
50g smør
½ stk knoldselleri
2 stænger bladselleri
½ bundt røde druer
5 stk røde æbler
Valnødder
200g creme fraiche
200g mayo
Ærteskud
1 citron øko
1 appelsin øko
flormelis

Kaninen:

Lårene vendes i olie, rosmarin og timian og steges hurtig af på pande og så ind i ovnen ved 200C i 5 min, ud og hvile i 5 min med sølv papir om, dette fortsættes 2-3gange.

Hasselback:

Smøret brunes, kartoflerne skæres halvt over med 2-3 mellemrum på langsiden.

Kartoflerne lægges i en bradepande, smørret hældes over og krydres med salt og peber og laves i ovn i minumum 20 min ved 200C.

Waldorff:

Mayonnaisen og creme fraichen hældes sammen og røres med citronskal, appelsinskal samt saften fra begge frugter, smages til med flormelis.

Knoldsellerien skæres i små firkanter(brunoise) og blancheres.

Bladsellerien skrælles for tråde og skæres i brunoise.

Æblerne skæres i brunoise.

Alle grøntsager røres i dressingen. Pyntes af med valnødder og halv skrående vindruer.

 

Permanent link til denne artikel: http://gourmetpigerne.dk/wordpress/?p=2786