10 couverter
10 stk kaninlår
Rosmarin
Timian
10 stk spise kartoffel
50g smør
½ stk knoldselleri
2 stænger bladselleri
½ bundt røde druer
5 stk røde æbler
Valnødder
200g creme fraiche
200g mayo
Ærteskud
1 citron øko
1 appelsin øko
flormelis
Kaninen:
Lårene vendes i olie, rosmarin og timian og steges hurtig af på pande og så ind i ovnen ved 200C i 5 min, ud og hvile i 5 min med sølv papir om, dette fortsættes 2-3gange.
Hasselback:
Smøret brunes, kartoflerne skæres halvt over med 2-3 mellemrum på langsiden.
Kartoflerne lægges i en bradepande, smørret hældes over og krydres med salt og peber og laves i ovn i minumum 20 min ved 200C.
Waldorff:
Mayonnaisen og creme fraichen hældes sammen og røres med citronskal, appelsinskal samt saften fra begge frugter, smages til med flormelis.
Knoldsellerien skæres i små firkanter(brunoise) og blancheres.
Bladsellerien skrælles for tråde og skæres i brunoise.
Æblerne skæres i brunoise.
Alle grøntsager røres i dressingen. Pyntes af med valnødder og halv skrående vindruer.


